dk se no fi uk
Akuuttihoitopäiville

Akuuttihoitopäivät

Akuuttihoitopäivät järjestetään tänä vuonna Vanajalinnan idyllisessä ympäristössä. Päivillä käsitellään ajankohtaisia aiheita akuuttihoidon saralta ja Medidyne on näytteilleasettajana mukana tapahtumassa. Medidyne esittelee akuuttihoitoon sopivia tuotteita kuten:

 

  • ZOLL X-sarjan Advance defibrillaattori joka on suunniteltu toiminaan äärimmäisen vaativissa olosuhteissa; laite kestää likaa, kosteutta, tärähdyksiä, iskuja ja pudotusta. Koko ja paino mahdollistavat ergonomisen työskentelyn eri toimintaolosuhteissa ja paikoissa. Kehittyneiden monitorointi, defibrillaattori- ja tahdistinominaisuuksien lisäksi Advanced laitteesta löytyvät seuraavat toiminnot, Real BVM help ventilaatiopalaute ja TBI dashboard.

 

  • HAMILTON-T1 joka on markkinoiden ensimmäinen täysin varusteltu tehohoitopotilaiden kuljetuksiin kehitetty huipputason ventilaattori. Ventilaattorissa on edistyneimmät ventilaatiomuodot mukaan lukien automaatioventilaatiomuoto ASV sekä uusi CPR ventilaatio, hyväksynnät ja sertifikaatit ambulanssi-, helikopteri- ja lentokonekäyttöön, kertahengitystilavuus 20 ml – 2000 ml (vaihtoehto 2 ml – 300 ml neonataalimuodossa), riippumaton kaasusylintereistä tai kompressoreista, yli 9 tunnin toiminta-aika akuilla ilman akun vaihtoa.

 

  • Teleflex EZ-IO -pora joka tarjoaa nopean, turvallisen, kivuttoman ja helpon tavan avata intraosseaaliyhteys elvytyksen yhteydessä, jos suoniyhteyttä ei ole nopeasti saatavilla. Teleflex EZ-IO intraosseaalipora ja neulat soveltuvat käytettäväksi tajuttomille ja tajuissaan oleville potilaille, sekä aikuisille että lapsille. Akkukäyttöinen Teleflex EZ-IO –intraosseaalipora ja -neulat avaavat muutamassa sekunnissa verisuoniyhteyden lääkkeiden, nesteiden ja veren antoon luuytimen kautta keskusverenkiertoon.

 

Tervetuloa osastollemme, kerromme mielellämme lisää!

Linkki tapahtumaan