dk se no fi uk
Customer & Sales Support

Customer & Sales Support

Tehtävä on uusi, ja se sisältää asiakaspalvelua ja monipuolisia Suomen myynnin ja huollon tukitoimintoja. Työtehtävät sisältävät myyntitilausprosessin hallintaa, asiakaspalvelua ja reklamaatioiden käsittelyä tiiviissä yhteistyössä Tanskan emoyhtiön myynnin tuen kanssa.

 

Olet persoonana oma-aloitteinen, sosiaalinen, omaat ns. ”Can Do -asenteen” ja asiakaspalvelu ja ihmisten auttaminen ovat sinulle tärkeitä. Työskentelytapasi on huolellinen ja aikaansaava sekä rutiineja sietävä ja lisäksi omaat hyvät tiimityö- ja ihmissuhdetaidot. Olet tottunut joustamaan ja venymään työssäsi tarpeen mukaan ja osaat toimia paineen alla. Erityisesti arvostamme vastuuntuntoista otetta työhösi ja halua kehittyä siinä.

Tehtävät edellyttävät 

 • Soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta
 • Kokemusta monipuolisista tehtävistä asiakaspalvelun ja/tai teknisen tuen parissa tai vastaavaa
  “Can do -asennetta”.
 • Erilaisten IT- ohjelmistojen (MS Dynamics C5 tai muu ERP, MS Office ja CRM) vahvaa hallintaa ja nopeaa oppimiskykyä. Toivomme hyvää Word- ja Excel-osaamista, sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisäksi odotamme sinulta

 • Mielenkiintoa ja paloa työskennellä kasvuyrityksessä
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja paineensietokykyä
 • Organisointitaitoja ja positiivista asennetta

Tarjoamme sinulle

 • Mielekkään työtehtävän ammattitaitoisessa tiimissä kasvavassa yrityksessä
 • Nykyaikaiset työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen
 • Pienen yrityksen joustavuuden ison konsernin eduilla

 

Lisätietoja työtehtävistä: Jani Niva, Country Manager, p. 0400 932 300, pe 15.1. klo 13–15 ja to 21.1. klo 13–15.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä englanninkielinen ansioluettelosi pikaisesti, viimeistään 27.1.2021 mennessä osoitteeseen jn@medidyne.fi. Viestiin tunnus “Customer & Sales Support”.  Haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Medidyne Oy on suomalainen lääkintälaitteiden ja sairaalatarvikkeiden maahantuontiyritys ja osa pohjoismaista Medidyne-konsernia. Myymme ja markkinoimme korkealaatuisia ja edistyksellisiä laitteita ja tarvikkeita terveydenhuollon eri sektoreille. Keskitymme erityisesti akuutti-, ensi- ja tehohoidon, anestesian sekä kardiologian tuotteisiin ja ratkaisuihin, joiden tarkoituksena on osaltaan pelastaa ihmishenkiä. Tavoitteenamme ja toiminta-ajatuksenamme on olla enemmän kuin vain myyntiyritys – tahdomme olla kehityksen edelläkävijöitä ja muutoksen tekijöitä – joka päivä.