dk se no fi uk

Medidyne pääkonttori

 

Medidyne Suomi

 

Medidyne Oy on suomalainen lääkintälaitteiden ja sairaalatarvikkeiden maahan- tuontiyritys, joka myy ja markkinoi korkealaatuisia ja edistyksellisiä laitteita ja tarvikkeita terveydenhuollon eri sektoreille. 

 

Medidyne Oy keskittyy erityisesti akuutti-, ensi- ja tehohoidon, anestesian sekä kardiologian tuotteisiin ja ratkaisuihin, joiden tarkoituksena on osaltaan pelastaa ihmishenkiä.

 

Lue lisää kasvavasta tuotevalikoimastamme Tuotteet- ja Tuotealueet-sivuiltamme.

 

Medidyne Oy on osa pohjoismaista Medidyne-konsernia, jonka emoyhtiö on vuonna
2002 perustettu tanskalainen Medidyne Aps. Lisäksi konserniin kuuluvat omat maa- organisaatiot Ruotsissa ja Norjassa.

 

Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Lisäksi meillä on toimipiste Oulussa Oulunsalon lentokentän läheisyydessä. Päävarastomme sijaitsee Tanskassa, mistä tuotteet lähtevät suoraan loppuasiakkaille UPS-toimituksina.

 

Henkilöstöömme kuuluu seitsemäntoista alan ammattilaista, jotka omaavat vahvan kokemuksen edustamistamme tuotteista sekä myynnin ja huollon että loppukäyttäjän osalta. 

 

 Medidyne Making A Difference

 

Yritystoimintamme perustuu ihmishenkiä pelastavien tuotteiden ja palveluiden myyntiin. Tavoitteemme ja toiminta-ajatuksemme on olla enemmän kuin vain myyntiyritys – tahdomme olla kehityksen edelläkävijöitä muutoksen tekijöitä – jokainen päivä.

 

Palkitsevinta työssämme on osallistua yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyö- kumppaneidemme kanssa ihmishenkien pelastamiseen ja potilaiden elämänlaadun parantamiseen myymiemme tuotteiden avulla. Koska tuotteemme ovat elintärkeitä kriittisissä hoitotilanteissa, tavoitteemme on tarjota turvallisia ja tehokkaita sekä potilas- ja käyttäjäystävällisiä tuotteita ja palveluita.

 

Olemme määritelleet kolme perusarvoa, joihin sitoudumme päivittäisessä työssämme:

 

  • Sitoutuminen
  • Ammattilaisuus
  • Vastuuntunto

 

Näiden arvojen avulla tahdomme olla kehityksen edelläkävijöitä ja muutoksen tekijöitä – jokainen päivä.