dk se no fi uk

Medidyne pääkonttori

 

Medidyne Suomi

 

Medidyne Oy on suomalainen lääkintälaitteiden ja sairaalatarvikkeiden maahantuoja, joka myy ja markkinoi korkealaatuisia ja edistyksellisiä laitteita ja tarvikkeita terveydenhuollon eri sektoreille. 

 

Medidyne Oy keskittyy erityisesti akuutti-, ensi- ja tehohoidon, anestesian ja kardiologian tuotteisiin sekä ratkaisuihin, joiden tarkoituksena on osaltaan pelastaa ihmishenkiä. Lue lisää kasvavasta tuotevalikoimastamme Tuotteet- ja Tuotealueet -sivuiltamme.

 

Medidyne Oy on osa pohjoismaista Medidyne-konsernia, jonka emoyhtiö on vuonna  2002 perustettu tanskalainen Medidyne Aps. Lisäksi konserniin kuuluvat omat maaorganisaatiot Ruotsissa ja Norjassa.

 

Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Lisäksi meillä on toimipiste Oulussa. Päävarastomme sijaitsee Tanskassa, mistä tuotteet lähtevät suoraan loppuasiakkaille UPS-toimituksina.

 

Henkilöstömme kostuu alan ammattilaista, jotka omaavat vahvan kokemuksen edustamistamme tuotteista niin myynnin ja huollon kuin loppukäyttäjän osalta. 

 

 Medidyne Making A Difference

 

Yritystoimintamme perustuu ihmishenkiä pelastavien tuotteiden ja palveluiden myyntiin. Tavoitteemme ja toiminta-ajatuksemme on olla enemmän kuin vain myyntiyritys – tahdomme olla kehityksen edelläkävijöitä muutoksen tekijöitä – joka päivä.

 

Meille palkitsevinta työssämme on osallistua yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa ihmishenkien pelastamiseen ja potilaiden elämänlaadun parantamiseen myymiemme tuotteiden avulla. Koska tuotteemme ovat elintärkeitä kriittisissä hoitotilanteissa, tavoitteemme on tarjota turvallisia ja tehokkaita sekä potilas- ja käyttäjäystävällisiä tuotteita ja palveluita.

 

Olemme määritelleet kolme perusarvoa, joihin sitoudumme päivittäisessä työssämme:

 

  • Sitoutuminen
  • Ammattilaisuus
  • Vastuuntunto

 

Näiden arvojen avulla tahdomme olla kehityksen edelläkävijöitä ja muutoksen tekijöitä – joka päivä.