Tehohoitopäivät 2024

16.-17. huhtikuu 2024

Medidyne on mukana kevään 2024 Tehohoitopäivillä Lahdessa. Tule tutustumaan tuotteisiimme ja tapaamaan asiantuntijoitamme 16.–17. huhtikuuta Lahden Sibeliustaloon!

Mindray potilasmonitorit

Laajasta Mindray-tuotevalikoimastamme mukana on BeneVision N22 -monitori, Benevision N1-siirtomonitori, BeneVision CMS -keskusvalvontajärjestelmä sekä BeneFusion e Series – ja n Series -infuusiopumput.

BeneVision N22 on potilasmonitori edistyneeseen jatkuvaan seurantaan. Monitorissa on suuri, käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö, jonka voi kääntää pysty- tai vaakasuuntaiseksi. Monitorin näytön parametrit voi muokata käyttäjän tarpeen mukaan ja monitori mahdollistaa datan keräämisen useista laitteista ja antaa erinomaisen yleiskuvan useista potilaan vitaaliparametreista.

BeneVision CMS on keskusvalvontajärjestelmä, joka mahdollistaa useiden potilaiden voinnin seuraamisen osastolla ja koko sairaalassa. BeneVision CMS tarjoaa kattavan reaaliaikaisen yleiskuvan potilaiden tilasta ja auttaa käyttäjää kliinisessä päätöksenteossa sekä työskentelemään tehokkaammin.

BeneFusion e Series ja n Series ovat infuusiolaitteita lääkkeiden ja nesteiden tehokkaan ja turvalliseen antamiseen potilaille. Laitteissa on suuret, käyttäjäystävälliset kosketusnäytöt, jotka tarjoavat erinomaisen yleiskuvan potilaan nesteytyksestä ja tukevat potilaan hoitoa värikoodatuilla lääkkeillä ja visuaalisilla hälytyksillä.

Timpel ventilaatiomonitori

Timpel Medicalin ENLIGHT 2100 -ventilaatiomonitori näyttää reaaliaikaisesti ilman jakautumisen potilaan keuhkoissa. Ventilaatiomonitori käyttää turvallista, non-invasiivista sähköimpedanssitomografia (EIT) teknologiaa. Monitorissa on useita ominaisuuksia, jotka kertovat ventilaation tehokkuudesta ja auttavat ventilaation optimoinnissa.

Hamilton ventilaattorit

Hamilton Medical on johtava ventilaattorien valmistaja. Medidynen osastolla voit tutustua HAMILTON-C1-malliin. HAMILTON-C1 on kompakti tehohoitoventilaattori, joka sopii kaikille potilasryhmille, vastasyntyneistä aikuisiin. Ventilaattori soveltuu myös hyvin sairaalapotilaiden siirtoihin, invasiiviseen ja non-invasiiviseen ventilaatiohoitoon sekä korkeavirtaushappihoitoon.
Tule osastollemme Tehohoitopäivillä 2024 juttelemaan ja kokemaan kaikki tämä.

Lisätietoja päivistä löydät täältä.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Aki Ahonen

Product Specialist

Brands

Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, Timpel Medical

Ari Heikkurinen

Area Manager

Brands

Mindray