Tehohoitopäivät 2023

26.-27. huhtikuu 2022

Medidyne on mukana näytteilleasettajana kevään tehohoitopäivillä Turussa. Päivät järjestetään 26.-27. huhtikuuta Radisson Blu Marina Palace -hotellissa Turussa.

Medidynen löydätte näyttelyosastolta, jossa teillä on mahdollisuus tutustua esillä oleviin tuotteisiimme ja tavata tuoteasiantuntijoitamme. Mukana näyttelyssä on mm. seuraavat tuotteet.

Hamilton ventilaattorit

Hamilton Medical on johtava ventilaattorien valmistaja. Medidynen osastolla voi tutustua kolmeen eri malliin:

  • HAMILTON-C1: kompakti tehohoitoventilaattori. Tätä ventilaattoria voi käyttää kaikilla potilasryhmillä vastasyntyneestä aikuiseen. Se soveltuu hyvin käytettäväksi myös sairaalan sisäisiin potilassiirtoihin, invasiiviseen ja non-invasiiviseen ventilaatiohoitoon, sekä korkeavirtaushappihoitoon.
  • HAMILTON-T1: kompakti, siirtokuljetuksiin sopiva tehohoitoventilaattori, jota voi käyttää kaikilla potilasryhmillä vastasyntyneestä aikuiseen, invasiiviseen ja non-invasiiviseen ventilaatioon. Soveltuu käytettäväksi myös sairaalan ulkopuolisissa potilassiirroissa.
  • HAMILTON-MR1: Kompakti tehohoitoventilaattori, joka soveltuu käytettäväksi kaikilla potilasryhmillä vastasyntyneestä aikuiseen normaalisairaalaympäristön lisäksi myös MRI-ympäristössä.

TSC PTM nesteenlämmitysjärjestelmät

Surgical Company Patient Temperature Management (TSC PTM) tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja lämmönhallintaan, jotka auttavat ylläpitämään potilaan normotermiaa. Fluido-ratkaisumme Tehohoitopäivillä ovat:

  • Fluido Irrigation: Helposti asennettava järjestelmä, joka pystyy toimittamaan suuria määriä normotermisiä nesteitä optimaalisilla virtausnopeuksilla. Voit käyttää Fluido Irrigationia erilaisiin huuhtelutarpeisiin ja säätää nesteen lämpötilaa yksilöllisesti potilaan tarpeen mukaan.
  • Fluido Compact: Yksinkertainen ja tehokas järjestelmä veren ja nesteiden lämmittämiseen. Fluido Compact toimii yhdellä painikkeella, lämmittää veren ja nesteen turvallisesti 30 sekunnissa ja on helppo siirtää potilaan mukana.
  • Fluido AirGuard System: Järjestelmä, joka lämmittää veren ja nesteen nopeasti, ja sitä voidaan käyttää sekä vakiovirtaukseen että korkeaan virtaukseen. Fluido AirGuard -järjestelmä lämmittää veren ja nesteen infrapunatekniikan avulla ja käyttää ns “kuiva menetelmää ” estääkseen vesivälitteisen kontaminaation.

TSC Endovision endoskoopit

Surgical Company (TSC) Endovision kehittää joustavia kertakäyttöisiä endoskooppeja. Näihin voi tutustua osastollamme:

  • Broncoflex Agile and Vortex: Innovatiiviset, yksinkertaiset ja steriilit videobronkoskoopit. Agile ja Vortex ovat kahden erikokoisen videobronkoskoopin nimet, jotka tarjoavat sinulle erinomaisen ergonomian ja imutehon sekä HD-kuvanlaadun.

Monivent vastasyntyneiden hengityksen seurantamonitori

Monivent Neo Trainingin, on ratkaisu vastasyntyneiden ventilaation harjoituksiin nukeilla. Monivent Neo Trainingin avulla voit harjoitella ventilaatiota tehokkaasti. Harjoituksiin voi lisätä ominaisuuksia kuten reaaliaikaisen palautteen tilavuudesta ja maskin vuodosta.

Lue lisää kevään Tehohoitopäivistä täältä.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Mika Teräsvirta

Business Development Manager

Brands

Cardiolex Medical, Hamilton Medical, Timpel Medical

Mika Keisu

Product Specialist

Brands

AccuVein, Airtraq, Avanos Medical, SINAPI Biomedical, TSC Endovision, TSC Patient Temperature Management

Aki Ahonen

Product Specialist

Brands

Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, Timpel Medical

Mika Kuivalainen

Business Development Manager, Neonatal

Brands

Avanos Medical, International Biomedical, LMT Medical Systems, medin Medical, Mennen Medical, Monivent, Timpel Medical