dk se no fi uk
Päivystyskongressi 2022

Päivystyskongressi

9.-10. marraskuuta.

“Uusi sairaala – uudet mahdollisuudet” on tämän vuoden Päivystyskongressin teema. Konferenssi yhdistää luentoja ja työpajoja. Luennoissa keskitytään mm. ensiapuhenkilöstön uusiin rooleihin ja työprosesseihin, simulaation ja koulutuksen kehitykseen, urakehitykseen ja hyvinvointiin. Työpajoihin osallistuvat voivat mm. harjoitella elvytystä, säteilysuojausta sekä tutustua EKG- ja ultraäänitoimenpiteisiin.

 

Konferenssi järjestetään 9. ja 10. marraskuuta Jyväskylän Paviljongissa. Tule osastollemme juttelemaan ja tutustumaan akuuttihoidon tuotteisiimme:

 

  • Kestävät monitoritdefibrillaattorit. ZOLL valikoimassa on monitoridefibrillaattoreita, joita käytetään mm. sairaalassa, ambulanssissa ja lentokoneessa.

 

  • HAMILTON-T1 joka on markkinoiden ensimmäinen täysin varusteltu tehohoitopotilaiden kuljetuksiin kehitetty huipputason ventilaattori, sekä korkean suorituskyvyn HAMILTON-C1 ventilaattoriin jonka integroitu turbiini tarjoaa erinomaisen pneumaattisen suorituskyvyn, joka vastaa teholtaan kompressorikäyttöistä tehohoitoventilaattoria. HAMILTON-C1:n turbiinin tuottama huippuvirtaus 260 l/min. varmistaa optimaalisen suorituskyvyn myös non-invasiivisessa (NIV) hoidossa.

 

  • The Surgical Companyn potilaan tehokkaan lämmönhallintaan tarkoitettuun Fluido Compact veren- ja nesteenlämmittimeen, Mistral air -lämpöpuhaltimeen sekä laajaan valikoimaan Termoflect peittoja.

 

Konferenssi on tarkoitettu tehohoidon ja ensiavun ammattilaisille. Katso ohjelma ja lisätietoja Päivystyskongressi 2022:sta täältä