dk se no fi uk

Suomen Palloliitto ja Medidyne Oy palvelukumppaneita

Medidyne Oy ja Suomen Palloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka perusteella Medidyne Oy toimii Suomen Palloliiton palvelukumppanina. Palvelukumppanina Medidyne Oy on ZOLL AED Plus –defibrillaattoreiden sopimustoimittaja Suomen Palloliiton jäsenseuroille lisäten näin seurojen elvytysvalmiutta.

 

Joka vuosi noin 3500 suomalaista saa äkillisen sydänpysähdyksen sairaalan ulkopuolella. Jokainen minuutti ilman oikeanlaista ensiapua laskee 10 prosenttia potilaan selviytymismahdollisuutta. Tehokkaimman ensiavun sydänpysähdykseen takaa laadukas painelu-puhalluselvytys yhdistettynä defibrillointiin. Noin 10 prosenttia sydänpysähdyksen saaneista potilaista selviytyy tällä hetkellä. Tutkimukset osoittavat, että AED-defibrillaattorin käyttö elvytyksessä voi nostaa selviytymismahdollisuuden yli 50 prosentin.

 Suomen Palloliitto suosittelee ZOLL AED Plus defibrillaattori

 

Yhteistyösopimuksen myötä Medidyne Oy lisää Suomen jalkapallomaajoukkueiden valmiutta toimia äkillisissä, sydänperäisissä sairastilanteissa varustamalla joukkueet ZOLL AED Plus – defibrillaattoreilla ja kouluttamalla joukkueiden jäsenet elvytyslaitteen käyttöön. Suomen Palloliiton osallistumisen ”Pelasta elämä ZOLL AED:n avulla – kampanjaan” tavoitteena on lisätä pelaajien ja jalkapalloyleisön myötä kansalaisten yleistä tietoisuutta ja valmiutta toimia äkillisissä, sydänperäisissä sairastilanteissa.

 

Medidyne making a difference

 

Medidyne Oy on suomalainen lääkintälaitteiden ja sairaalatarvikkeiden maahantuontiyritys, joka myy ja markkinoi korkealaatuisia ja edistyksellisiä laitteita ja tarvikkeita terveydenhuollon eri sektoreille. Medidyne Oy keskittyy erityisesti akuutti-, ensi- ja tehohoidon, anestesian sekä kardiologian tuotteisiin ja ratkaisuihin, joiden tarkoituksena on osaltaan pelastaa ihmishenkiä.

 

Medidyne Oy on osa Pohjoismaista Medidyne-konsernia, jonka emoyhtiö on vuonna 2002 perustettu tanskalainen Medidyne Aps. Lisäksi konserniin kuuluvat omat maaorganisaatiot Ruotsissa ja Norjassa.

 

Yritystoimintamme perustuu ihmishenkiä pelastavien tuotteiden ja palveluiden myyntiin. Tavoitteemme ja toiminta-ajatuksemme on olla enemmän kuin vain myyntiyritys – tahdomme olla kehityksen edelläkävijöitä ja muutoksen tekijöitä – jokainen päivä.

 

Medidyne Oy on ZOLL-tuotteiden valtuutettu maahantuoja Pohjoismaissa.

 

Lue lisää ZOLL AED Plus defibrillaattori