dk se no fi uk
Technical Specialist

Field Service Engineer/Technical Specialist

Lääkintälaitteiden huoltotoimintoihin

Medidyne Oy toimii tunnettujen korkealaatuisten lääkintälaitteiden, kuten ZOLL-defibrillaattoreiden, Hamilton-ventilaattoreiden ja Nonin-pulssioksimetrien maahantuojana Pohjoismaissa.

 

Työ sisältää lääkintälaitteiden huoltoja, teknisen tuen asiantuntijatehtäviä ja myynnin tukitoimia sekä takuu- ja reklamaatioasioiden käsittelyä. Lisäksi tehtävään kuuluu aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja päämiehiin sekä yhteistyö huolto- ja myyntitiimien kanssa.

 

Pääasiallinen työpiste on Vantaan toimistomme ja työtehtävät edellyttävät asumista pääkaupunkiseudulla/ Etelä-Suomessa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää valmiutta matkustamiseen tarvittaessa kotimaassa ja ulkomaille.

Tehtävät edellyttävät

Sinulla on työhön soveltuva tekninen koulutus, kokemusta lääkintälaitteiden huoltamisesta ja vahvat IT-taidot. Omaat itsenäisen otteen työhön ja erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen, autoedun, modernin ja viihtyisän työ-ympäristön ja työterveyshuollon. Saat perehdytyksen työhösi ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa viihdytään ja huolehditaan aktiivisesti jokaisen hyvinvoinnista ja ammatillisesta kehittymisestä.

 

Lisätietoja työtehtävistä: Jani Niva, Country Manager, p. 0400 932 300, ti 5.2. klo 14.00 – 16.00 ja
ma 11.2. klo 14.00 – 16.00

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja englanninkielinen ansioluettelosi pikaisesti, viimeistään 15.2.2019 mennessä osoitteeseen jn@medidyne.fi. Viestiin tunnus ”Technical Specialist”. Haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.