dk se no fi uk

 

Hamilton Medical

HAMILTON-H900 kostutin

Älykäs kostutin

HAMILTON-H900 yhdistää älykkään kostuttimen, parannetun ergonomian, helppokäyttöisyyden ja optimaalisen kosteudensäädön.

 

Helppokäyttöinen

HAMILTON-H900 yhdistää ainutkertaisella tavalla kaksi esiasennettua ja käyttövalmista komponenttia:

  • Esikoottu järjestelmä sisältää all-in-one liittimet, lämpötila-anturin, vedentäyttöletkun, Y-liittimen ja vesisäiliön
  • Kostutinjalusta, joka sisältää käyttöliittymän ja lämpölevyn

 

Parannettu ergonomia

Ainutkertainen kaikkien kostutintoimintojen liittäminen yhteen hengityssettiin parantaa käyttöergonomiaa. Laitteen suunnittelussa huomioidun ergonomian myötä laitetta voidaan käyttää seisaaltaan ja kaikki tarvittava tieto on nähtävissä yhdellä silmäyksellä.

 

Optimaalinen kosteudensäätö

HAMILTON-H900ssa hengitysilman lämmitysvastukset ovat integroituja kiertojärjestelmän seinämiin. Tämä vähentää huomattavasti lämmitetyn hengitysilman ja kylmemmän ympäristön kohtaamisesta syntyvää kondensaatiota ja kosteuden tiivistymistä vedeksi. Vähentämällä kiertojärjestelmän avaamistarvetta sen kuivaamista varten, HAMILTON-H900 minimoi molemminpuolisen kontaminaation.

 

Tämä kaikki helpottaa ja tehostaa kostuttimen käyttöä.

 

High flow – korkeavirtauksinen happihoito

Kaikissa Hamilton ventilaattoreissa on mahdollista käyttää integroitua High Flow -hoitovaihtoehtoa kaikille potilasryhmille – sekä kaksois- että yksittäisletkuilla. High flow, NIV ja invasiivisen tilan vaihtaminen on erittäin helppoa eikä letkutyyppiä tarvitse vaihtaa. Hamilton ventilaattorit tarjoavat jopa 80 litraa virtausta High-flow-hoitovaihtoehdolla.