dk se no fi uk

infrascan

 

Infrascanner Model 2000InfraScan

Kädessä pidettävä aivoskanneri

Infrascanner 2000

Infrascanner on pienikokoinen, kädessä pidettävä, noninvasiivinen aivoskanneri kallonsisäisten traumaattisten hematoomien tunnistamiseen. Infrascanner toimii (NIR) infrapunateknologian avulla, mikä mahdollistaa turvallisen skannauksen ilman säteilyriskejä. 

Kun jokainen minuutti merkitsee

  • Helppokäyttöinen, mittaus kestää 2-3 minuuttia
  • Tunnistaa tilavuudeltaan yli 3.5 ml:n kokoiset hematoomat
  • Tunnistaa hematoomat 2.5 cm:n syvyydestä aivoissa (3.5 cm:n syvyydestä
    ihon pinnasta)
  • Tarkkuus epiduraali-, subduraali- ja intrakraniaalihematoomille:
    sensitiivisyys 88 %, tarkkuus 90.7 %
 

Helppo käyttää

Infrascanner asetetaan symmetrisesti neljään mittauskohtaan (frontaali, temporaali, parietaali ja oksipitaali) pään oikealla ja vasemmalla puolella. Infrascanner vertaa veren virtaustiheyttä aivojen oikeassa ja vasemmassa puoliskossa infrapunateknologian avulla. Molempien aivopuoliskojen mittauspisteiden arvot näkyvät laitteen näytöllä.

 

Infrascanner vs CT-tutkimus
Infrascanner ei korvaa CT-tutkimusta, mutta se toimii apuvälineenä korkean riskin potilaiden tunnistamisessa jo onnettomuuspaikalla. Infrascanner auttaa ohjaamaan potilaan nopeammin oikeaan hoitopaikkaan, neurokirurgiseen hoitoon ja/tai CT-kuvaukseen.

 

Koulutettu hoitohenkilöstö
Infrascanner soveltuu käytettäväksi muun muassa ensihoidossa, pelastushelikoptereissa, päivystyspoliklinikalla, valvontaosastoilla, urheilu- ja harrastustoiminnassa sekä paikossa, joissa on pitkät etäisyydet sairaaloihin, kuten armeijan kenttäolosuhteissa ja laivoilla.