dk se no fi uk

Cabix Outdoor defibrillaattorikaapit

Cabix Outdoor -defibrillaattorikaapiCabix logo

Hälytyksellä ja valvonnalla varustettu defibrillaattorikaappi ulkokäyttöön

Cabix Outdoor -defibrillaattorikaapin teknologia huolehtii siitä, että defibrillaattori on aina suositusten mukaisissa olosuhteissa ja aina paikallaan kaapissa ja valmiina käyttöön. Jos defibrillaattorissa ilmenee vika, kaappi ilmoittaa siitä.

 

Cabix Outdoor on valaistu joka puolelta. Se parantaa laitteen näkyvyyttä ja tuo defibrillaattorin sijainnin paremmin ihmisten tietoon. Tämä myös vähentää sen etsimiseen käytettävää aikaa, millä voi olla sydänpysähdyksen yhteydessä ratkaiseva merkitys.

 

Parempi näkyvyys
Integroitu huomiokyltti ja valaistut AED-logot parantavat laitteen näkyvyyttä. Näin ihmiset tietävät paremmin defibrillaattorikaapin sijainnin – mikä vähentää defibrillaattorin etsimiseen kuluvaa aikaa.

 

Esteettinen muotoilu
Tanskassa suunniteltu kaappi edustaa funktionaalista ja nykyaikaista muotoilua, joten se sopii erilaisiin ympäristöihin. Kaappi on valmistettu Tanskassa.

 

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen
Ainutlaatuinen ja innovatiivinen eristys ja energiaa säästävä teknologia vähentävät käyttökuluja ja ympäristön kuormitusta.

 

Valvonta
Älykäs ohjattu valvontatekniikka antaa sekä äänimerkin että visuaalisen hälytysmerkin, mikäli kaapissa tai defribrillaattorissa ilmenee vika tai mikäli defibrillaattori otetaan ulos kaapista.

 

Hälytys
Kun defibrillaattorikaappi avataan, siitä kuuluu korkea hälytysääni, joka kiinnittää ympärillä olevien ihmisten huomion ja ilmaisee, että kyseessä on hätätilanne.

 

Ilmastointijärjestelmä
Integroitu ilmastointijärjestelmä poistaa kosteutta ja huolehtii siitä, että defibrillaattorin lämpötila on aina suositusten mukainen, jotta se on aina valmiina käyttöön.

Tekniset tiedot

Pakkasenkestävyys -25°C
Leveys: 38,5 cm
Korkeus: 52 cm
Syvyys: 30 cm
Paino: 5,7 kg
Jännite: 100-240V ∼ 60W
Värit: Vihreä, Harmaa, Valkoinen