dk se no fi uk

 

ZOLL X-sarjaZOLL

Monitoridefibrillaattori

ZOLL X-sarja monitoridefibrillaattori

Kokonaan uusi monitori- defibrillaattorikokonaisuus

ZOLL X-sarja on täysin uudelle alustalle suunniteltu elvytyslaite ensi-ja  tehohoidon, pelastushelikoptereiden ja armeijan käyttöön. ZOLL X-sarja tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja vähemmän rajoitteita. 

 

ZOLL X-sarja on suunniteltu toiminaan äärimmäisen vaativissa olosuhteissa; X-sarjan defibrillaatori kestää likaa, kosteutta, tärähdyksiä, iskuja ja pudotusta. ZOLL X-sarjan koko  ja paino mahdollistavat ergonomisen työskentelyn eri toimintaolosuhteissa ja paikoissa.

Uudet toiminnot

Kehittyneiden defibrillaattori- ja tahdistinominaisuuksien lisäksi ZOLL X-sarjan defibrillaattorista löytyvät seuraavat toiminnot: 12-kytkentäinen EKG (lähetystoiminnoilla), SpO2, SpCO/SpMet, NIBP, hengitysfrekvenssi, EtCO2, invasiivipaineen mittaus x3, lämpötilamittaus x2. 

 

ZOLL X-sarjan defibrillaattori voidaan yhdistää sähköiseen tietojärjestelmään langattomasti Wi-Fi:n tai bluetoothin kautta. 

Uudet mahdollisuudet

Viimeisin sydänpysähdyspotilaan hoito-ohjeistus (2010) suosittelee käytettäväksi tekniikkaa, joka optimoi sydänpysähdyspotilaan hoidon.

 

ZOLL X-sarjan defibrillaattorissa on sisäänrakennettu painantaelvytyspalaute, joka mittaa ja analysoi paineluelvytyksen laatua antaen reaaliaikaisen palautteen käyttäjälle.

 

ZOLL X-sarjan defibrillaattori suodattaa paineluelvytyksen aiheuttamat EKG:n häiriöt, jolloin potilaan sydämen rytmi on nähtävissä paineluiden aikana. Suodatusominaisuus minimoi tauot paineluelvytyksen ja defibrilloinnin aikana.

 

ZOLL authorised distributor