dk se no fi uk

Laerdal Little Anne QCPR

Little Anne QCPRLaerdal logo

Hauskalla opettelulla parempaa oppimista

Little Anne QCPR on nyt saatavissa pelielementillä ja palautetekniikalla varustettuna. Se auttaa kouluttajia parantamaan painelu-puhalluselvytyksen koulutuksen laatua ja tehostaa luokkahuonekoulutusta ja harjoittelijoiden osallistumista.

 

Tarkkaile enintään kuutta harjoittelijaa QCPR Instructor -sovelluksella tai anna koulutusta yksilöllisesti QCPR Learner -sovelluksemme avulla. Pysy ajan tasalla kaikkien osallistujien edistymisestä.

Tee elvytyskoulutuksestasi luokkansa parasta

Reaaliaikainen elvytyspalaute. Arvioi painelun syvyyttä, rintakehän vapauttamista, painelutahtia ja ventilointeja koskevan palautteen avulla, miten kukin harjoittelija suoriutuu.

 

Älykäs pisteytys ja ohjeistus. Anna jokaiselle harjoittelijalle vinkkejä elvytyssuorituksesta ja sen mahdollisesta kohentamisesta älykkäällä pisteytystoiminnolla. Motivoi harjoittelijat tavoittelemaan täydellistä suoritusta sen sijaan, että he tyytyvät vain harjoituksen läpäisemiseen.

 

QCPR-kilpailu. Lopeta jokainen harjoituskerta epäviralliseen ja hauskaan QCPR-kilpailuun. Anna harjoittelijoiden kokea, miltä tuntuu elvyttää stressaavassa tilanteessa adrenaliinin erittyessä. 

 

Erittäin pitävä liitäntä. Liitä jokainen harjoittelunukke ohjaajan sovellukseen vakaalla ja luotettavalla yhden napsautuksen Bluetooth Smart -yhteydellä. Mukana opastusohjelmat ja ohjevideot.

Kaikki oikeilla paikoillaan

Realistinen anatomia. Voit tehdä nenän puristuksen, pään/leuan kallistuksen ja leuan työnnön sekä nähdä rintakehän kohoavan. Anatomisesti oikeanlaiset suun ja nenän ilmatiet.

 

Oikea paine. Katso ja kuule, että painelut tehdään oikein. Nukke antaa napsautusääniä, kun oikea painelusyvyys on saavutettu.

 

Nopea ja helppo huoltaa. Puhdistus on helppoa kertakäyttöisten keuhkojen ja irrotettavien kasvojen ansiosta. Osat on valmistettu Laerdalin patentoituja malleja ja materiaaleja käyttäen pitkäkestoisiksi.

 

Little Annesta tuli juuri ”älykäs”. Yhden napsautuksen liitännän, ohjaajan sovelluksen sekä elvytyskilpailutoiminnon avulla olet valmis opettamaan laadukasta elvytystä kaikille harjoittelijoille.

QCPR Instructor -sovellus ja QCPR Learner -sovellus

QCPR Instructor: Tarkkaile ja ohjaa enintään kuutta harjoittelijaa samaan aikaan QCPR Instructor -sovellukssella. Saatavissa App Storessa ja Google Playssa

 

QCPR Learner: Elvytyksen harjoittelijat voivat käyttää tätä sovellusta omaehtoiseen harjoitteluun. Useat harjoittelijat voivat myös opettaa toisiaan sovelluksen avulla .Saatavissa App Storessa ja Google Playssa

Lisätietoja

Löydät esitteet, tuotetiedot ja voit tehdä tilauksia osoitteessa sydänturva.fi

Voit myös ottaa yhteyttä
meihin soittamalla numeroon
+358 20 734 4350