dk se no fi uk

Laerdal Resusci Anne QCPR

Resusci Anne QCPRLaerdal logo

Tehokkaampaa elvytyskoulutusta

QCPR-teknologian avulla sekä ohjaajat että harjoittelijat voivat seurata ja arvioida elvytyssuoritusta. Tämä puolestaan tehostaa harjoitteluajan käyttöä ja lisää harjoittelusta saatavaa hyötyä.

 

QCPR-teknologian etuja:

  • Tehokkaampi harjoittelu yksittäisille henkilöille ja tiimeille
  • Harjoittelu vapaavalintaisessa ympäristössä
  • Useiden henkilöiden suorituksen arviointi reaaliajassa
  • Tiimin debriefing ja yksittäisten suoritusten arviointi

Realistinen, kestävä ja siirrettävä

Resusci Anne QCPR -harjoittelunukke ja yhteensopivat palautelaitteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja mahdollisimman nopeasti harjoittelukuntoon valmisteltaviksi, jotta käyttäjä voi keskittyä laadukkaaseen elvytyskoulutukseen.

 

Resusci Anne QCPR:ssä on realistinen anatomia ja se on täysin elvytyssuositusten mukainen. Harjoittelija saa tuntumaa todellisuutta vastaavan rintakehän vastukseen, näkee rinnan nousevan ventiloinnin aikana ja joutuu kallistamaan päätä ja leukaa avoimen hengitystien varmistamiseksi.

 

Ventilointijärjestelmä mahdollistaa todellisuutta vastaavan rintakehän nousun elvytyspalkeella (BVM) ja suusta suuhun -menetelmällä. Kolme mukana toimitettua rintajousta (pehmeä, tavallinen ja kova) mahdollistavat paineluiden simuloinnin rinnan eri jäykkyyksillä tyypillisimmällä voimavälillä (30–60 kg). Näin saavutetaan suositusten mukainen painelusyvyys.

 

Lisätietoja

Löydät esitteet, tuotetiedot ja voit tehdä tilauksia osoitteessa sydänturva.fi

Voit myös ottaa yhteyttä
meihin soittamalla numeroon
+358 20 734 4350