dk se no fi uk

 

Nomag® IC MRI-diagnostinen inkubaattoriLMT Medical Systems

Ennenaikaisten synnytysten MRI-diagnostiikkaan

MRI-diagnostinen inkubaattori Nomag® IC ennenaikaisten sekä vastasyntyneiden turvalliseen MRI-kuvantamiseen ilman komplikaatiovaaraa. Pienet potilaat ovat rennosti makuullaan suojassa inkubaattorin sisällä.

Säästää aikaa ja rahaa

Helpottaa kuvausta: ennenaikaiset vauvat siirretään vain hetkeksi vastasyntyneiden teho-osaston inkubaattorista toiseen sänkyyn, Nomag® IC:hen, MRI-tutkimusta varten. MRI-tutkimus on näin huomattavasti helpompaa ja vauvat pysyvät rauhallisempina, mikä helpottaa lastenlääkärien, radiologien ja lasten sairaanhoitajien työkuormaa ja optimoi kustannuksia.

Nomag® IC MRI-diagnostinen inkubaattori

Magneettikuvaus kohtaa neonatalogian tarpeet

Pienten ennenaikaisten vauvojen (syntymäpaino <1500 g) ja vaikeasti vammaisten lasten kasvava määrä asettavat korkeimmat vaatimukset vastasyntyneiden tehohoidon radiologeille ja neonatalogeille. Tämä edellyttää myös lääketieteelliseltä tekniikalta jatkuvaa kehitystä.

 

MRI-diagnostiikassa on edistytty merkittävästi viime vuosina erityisesti ennenaikaisten ja vastasyntyneiden hermoston osalta. Lukemattomat uudet kehitystyön tulokset ei-invasiivisten tutkimusmenetelmien kuten MRI-spektroskopian, diffuusiokuvauksen ja funktionaalisen MRIn (fMRI) alalla avaavat uusia ja paranneltuja diagnostisia mahdollisuuksia lastenlääketieteelle.

 

LMT Medical Systemsin MRI-diagnostinen inkubaattori Nomag® IC tarjoaa kehittyneen ja innovatiivisen järjestelmän pienimpien potilaiden magneettitutkimuksiin.

 

  • Ei säteilyaltistusta
  • Minimoi potilaiden liikuttelun
  • Aikaoptimoitu ja maksimaalisen turvallinen
  • Mahdollistaa varmemman diagnosoinnin

 

Nomag® IC: n tekniikka täyttää korkeimmat vaatimukset vastasyntyneiden lämpötilan ja kosteuden säätelyssä. Laite sopii potilaille, joiden paino on enintään noin 4500 g ja pään ympärysmitta enintään noin 40 cm.