Philips Respiratory Care

BiPAP A40 Pro kotiventilaattori

Kehittynyt kaksitasoinen ventilaatio

  • Mukautuu jokaisen potilaan hengitykseen ja muuttuviin tarpeisiin
  • Herkkä, automaattinen hengityksen laukaisu ja vuodon kompensointi
  • Automaattinen hengitysteiden hallinta

Philips BiPAP A40 Pro -kaksoispaineventilaattori hoitaa hengitysvajauksesta kärsiviä potilaita kliinisesti todistetun tekniikan avulla. Kehittyneet toiminnot on suunniteltu lyhentämään potilaan asetusaikoja, ja se säätää hoidon automaattisesti antamaan mahdollisimman alhaisen paineen muuttuvissa olosuhteissa.

Tuotekuvaus

Hengitystiesairauksien kanssa eläminen vaikuttaa suuresti potilaan jokapäiväiseen elämään. Asianmukainen ja tehokas hoito voi parantaa merkittävästi elämänlaatua. Philips tarjoaa useita kotiventilaatioratkaisuja kattamaan monipuolisesti potilaiden tarpeita. BiPAP A40 Pro kotiventilaattori on ihanteellinen ratkaisu yli 10 kg painaville potilaille, jotka tarvitsevat kehittynyttä BiPAP-hoitoa.

BiPAP A40 Pro:ssa on useita hengitystiloja ja ominaisuuksia, jotka mukautuvat yksittäisen potilaan mukaan hoidon parantamiseksi. Pitkän akunkeston, 9 tuntia tai jopa 16 tuntia ulkoisella akulla, lisäksi akku on irrotettava ja helppo vaihtaa tarvittaessa. Laitteen voi kuljettaa laukussa, jolloin se kulkee kätevästi pyörätuolipotilaan mukana. Laitetta voi käyttää myös invasiiviseen ventilaatioon, jossa on yhteys trakeaan. Kaiken kaikkiaan BiPAP A40 Pro on monipuolinen kotihengityslaite, joka voi tarjota hengitystukea useille potilaille.

Kompleksisten potilaiden ja päällekkäisten häiriöiden hoito

Monilla kompleksisilla NIV-potilailla (non-invasiivinen ventilaatio) hengitystoiminta on heikentynyt ja he tarvitsevat herkkiä ventilaatio järjestelmiä. BiPAP A40 Pro pystyy titraamaan pienimmille (10 kg) ja heikoimmille potilaille (hermo-lihassairauksia sairastavat) tehokkaasti ja automaattisesti. Laite soveltuu sekä aikuis- että lapsipotilaille (ei elämää ylläpitävä) jotka sairastavat obstruktiivista uniapneaa, kroonista hengitysvajausta, hermo-lihassairauksia, rajoittavia ja obstruktiivisia keuhkosairauksia, liikalihavuuden hypoventilaatio-oireyhtymää (OHS) tai joilla on rintakehän seinämän epämuodostumia ja traumoja.

Responsiiviset, automaattiset ja ainutlaatuiset ventilaatio-ominaisuudet

BiPAP A40 Pro hoitaa hengitysvajauksesta kärsiviä potilaita kliinisesti todistetuilla tekniikoilla: Keskimääräinen tilavuusvarmisteinen painetuki (AVAPS) säätää automaattisesti hoidon halutun hengityksen tilavuuden saavuttamiseksi. AVAPS-AE-tila tarjoaa riittävän hallinnan öiselle hypoventilaatiolle ja ylempien hengitysteiden obstruktioille sekä parantaa unitehokkuutta ja NIV-adherenssia.

Automated Airway Management (AAM) hoitaa päällekkäisiä hengitysoireyhtymiä kaksitasoisilla potilailla. Visual Leak tarjoaa reaaliaikaisen visuaalisen väri-indikaattorin potilaan kokonaisvuodon arvosta, jotta potilaat voivat ymmärtää ja hallita vuotoja paremmin johdonmukaisemman hoidon, mukavuuden ja maskin sopivuuden varmistamiseksi. Lisäksi BiPAP A40 Pro:ssa on Digital AutoTrak. Digital AutoTrak on automatisoitu hengityksen triggaus-, sykli-, ja vuodonkompensointialgoritmi, joka säätää ventilaation potilaan luonnollisen hengityksen mukaan. Digital AutoTrak mukauttaa hengityksen laukaisua ja sykliä potilaan taudin edetessä ja auttaa poistamaan manuaalisten säätöjen tarpeen.

Philips Care Orchestrator

Ohjelmisto yhdistettyä hoitoa varten

BiPAP A40 Pro kotiventilaattori on yhteensopiva Care Orchestratorin kanssa.

Care Orchestrator

Care Orchestrator -ohjelmistosovellus on suunniteltu ammattilaisten käyttöön. Sen avulla voit kerätä, tallentaa, hallita ja tarkastella erilaisten Philips-laitteiden luomia yhteensopivuustietoja hengityshoitoa ja unihoitoa varten kotona. Alusta tarjoaa käyttökelpoisia potilastietoja, jotka mahdollistavat helpon ja virtaviivaisen yhteistyön etähoitotiimeille. Viime kädessä Care Orchestratorin avulla voit optimoida työnkulkuja ja tarjota kohdennettua ja tehokasta hoitoa uni- ja hengityspotilaillesi.

Philips SRC koulutus

 

Philips tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia koulutuksia uni- ja hengityshoitoratkaisuihinsa.

Materiaali sisältää laitteiden käyttöön keskittyviä verkkokursseja, symposiuminauhoituksia ja webinaareja.

 

Philips SRC koulutus
Download

BIPAP A40 Pro -esite

1.59 MB I pdf

BiPAP A40 Pro tekniset tiedot

199.41 KB I pdf

BiPAP A40 Pro Transitioning opas

5.38 MB I pdf

BiPAP A40 Pro tarvikeluettelo

874.58 KB I pdf

Care Orchestrator -esite

1.48 MB I pdf

Care Orchestrator Essence -esite

827.59 KB I pdf

Philips maskit ja tarvikkeet

4.04 MB I pdf

Philips BiPAP A40 Pro kotiventilaattori

Oletko potilas vai kuluttaja?

 

Ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaasi, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää laitteesi käyttöön, mukaan lukien asennus, puhdistus ja huolto, lisävarusteet ja korjaukset.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Mika Teräsvirta

Business Development Manager

Brands

Cardiolex Medical, Hamilton Medical, Philips Respiratory Care, Timpel Medical