Philips Sleep Therapy

OmniLab Advanced + titrausjärjestelmä

Helppoihin ja tehokkaisiin titraustutkimuksiin myös monimutkaisimmissa tapauksissa

  • Tehokas yhdeksällä unihoitotilalla
  • Auttaa titraamaan monimutkaisimmissakin tapauksissa
  • Luotettava ja käyttäjäystävällinen

Philipsin OmniLab Advanced + titrausjärjestelmä on tukeva järjestelmä monipuolisilla ominaisuuksilla. Siinä on yhdeksän uniterapiatilaa ja se on helppo käyttää. Järjestelmä on suunniteltu auttamaan titraustutkimuksissa helposti ja tehokkaasti, myös monimutkaisten potilastapausten osalta.

Tuotekuvaus

Hyvä uni on olennaista hyvälle elämänlaadulle. Kroonisen sairauden, kuten obstruktiivisen uniapnean (OSA), kanssa eläminen vaikuttaa merkittävästi uneen. Siksi oikean hoidon saaminen voi vaikuttaa myönteisesti elämänlaatuun. Kun potilaalle on diagnosoitu uniapnea tai muu unihäiriö, OmniLab Advanced + auttaa löytämään oikean hoidon. Titrausjärjestelmä käytetään unitutkimuksissa kun halutaan selvittää mikä hoito sopii parhaiten kullekin potilaalle.

OmniLab Advanced + titrausjärjestelmässä on yhdeksän uniterapiatilaa: kaksi CPAP-tilaa (CPAP ja Auto CPAP), kuusi kaksitasoista tilaa Bi-Flexin tai AVAPSin kanssa (Auto bilevel, S, S/T, autoSV, T ja PC) sekä AVAPS-AE-tilan. AVAPS AE -tila auttaa titraamaan monimutkaisimmissakin tapauksissa  ja on hoitohenkilökunnalle ja uniteknikoille lisätyökalu potilaiden titraamiseen.

Järjestelmässä on maskivuodon tunnistus, mikä auttaa varmistamaan korkealaatuisen titrauksen. Laite mittaa kokonaisvaltaisen ja tahattoman vuodon. Lisäksi OmniLab Advanced + on käyttäjäystävällinen mikä edistää tehokkuutta.

Philips Care Orchestrator

Liitetyn hoidon ohjelmisto

OmniLab Advanced + titrausjärjestelmä on yhteensopiva OmniLab Directin ja SleepWare G3:n kanssa.

OmniLab Direct

OmniLab Direct -ohjelmiston avulla voit ohjata etänä OmniLab Advanced + -laitetta unitutkimusten aikana. Uniteknikot voivat tarkastella raakasignaaleja ja videota sekä säätää hoitolaitteen asetuksia saadun palautteen perusteella. Yhdessä OmniLab Advanced + ja OmniLab Direct muodostavat yhtenäisen ja harmonisen ratkaisun titraustutkimusten suorittamiseen.

Philips SleepWare G3

SleepWare G3

SleepWare G3 on ohjelmisto, joka kerää, näyttää, analysoi, tiivistää, raportoi ja verkottaa Philipsin Alice-laitteista kerätyn datan. Näitä laitteita käytetään fysiologisen toiminnan tallentamiseen uneen liittyen ja unihäiriöiden diagnosointiin. Ohjelmisto on ammattikäyttöön suunniteltu analyysijärjestelmä polygrafia- ja polysomnografia-signaaleille, ja sen tarkoituksena on tehdä esiluku tallenteille.
SleepWare G3:lla on suora yhteys OmniLab Advanced +:n kanssa, mahdollistaen digitaalisen integraation Aliceen, mikä poistaa tarpeen kanavakalibrointeihin ja useisiin kaapeliliitäntöihin.

Philips SRC koulutus

 

Philips tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia koulutuksia uni- ja hengityshoitoratkaisuihinsa.

Materiaali sisältää laitteiden käyttöön keskittyviä verkkokursseja, symposiuminauhoituksia ja webinaareja.

 

Philips SRC koulutus
Philips OmniLab Advanced + titrausjärjestelmä

Oletko potilas vai kuluttaja?

 

Ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaasi, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää laitteesi käyttöön, mukaan lukien asennus, puhdistus ja huolto, lisävarusteet ja korjaukset.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Samuli Välimäki

Product Specialist

Brands

Philips Sleep Therapy, ZOLL Itamar