dk se no fi uk

HAMILTON-C1 ventilaattori

 

Hamilton Medical

HAMILTON-C1 ventilaattori
– Kaikki yhdessä laitteessa

Minimaalinen koko, maksimaalinen suorituskyky

Korkean suorituskyvyn HAMILTON-C1:n kehittyneet keuhkoja suojaavat toiminnot ja mukautuva ventilaatio takaavat yksilöllisen, potilaan tarpeisiin räätälöidyn hoidon sekä vastasyntyneille että aikuisille.

 

Kompaktissa HAMILTON-C1:ssä yhdistyvät luotettavuus, helppokäyttöisyys, vapaa liikuteltavuus ja korkea suorituskyky. Siksi HAMILTON-C1 soveltuu hyvin tehohoidon, päivystyspoliklinikan ja tarkkailu- ja valvontaosastojen käyttöön sekä liikutteluun sairaalan sisällä.

 

  • Monikäyttöinen laite kaikille potilasryhmille vastasyntyneistä aikuisiin
  • Yli 4 tunnin akkukapasiteetti
  • Riippumaton kaasusylintereistä tai kompressoreista
  • Kustannustehokas ratkaisu

 

Erinomainen suorituskyky non-invasiivisessa hoidossa

Tehokas integroitu turbiini tarjoaa erinomaisen pneumaattisen suorituskyvyn, joka vastaa teholtaan kompressorikäyttöistä tehohoitoventilaattoria.

 

HAMILTON-C1:n turbiinin tuottama huippuvirtaus 260 l/min. varmistaa optimaalisen suorituskyvyn myös non-invasiivisessa (NIV) hoidossa.  

 

Optimaalinen liikuteltavuus sairaalassa

Tehokkaan turbiinin ansiosta HAMILTON-C1 on täysin riippumaton paineilmasta, ja sen integroitu akku mahdollistaa potilaan ventiloinnin sairaalan sisäisissä siirroissa yli neljän tunnin ajan ilman ulkoista virtalähdettä. HAMILTON-C1:n kompakti koko ja keveys helpottavat ventilaattorin käsittelyä.

 

Vastasyntyneistä aikuisiin

HAMILTON-C1 tarjoaa 20 ml – 2000 ml:n kertahengitys-tilavuuden, tai valinnaisesti 2 ml – 300 ml vastasyntyneille, mikä mahdollistaa tehokkaan, turvallisen ja keuhkoja suojaavan ventilaation kaikille potilasryhmille.

 

Optimoitu synkronointi

IntelliTrig-toiminto säätää automaattisesti sisään- ja uloshengityksen triggausherkkyyden mahdollisten vuotojen osalta ja mahdollistaa potilaan hengityksen optimaalisen synkronoinnin. Tämä saavutetaan sekä invasiivisesti että non-invasiivisesti ventiloiduilla potilailla. 

 

Helppo käyttää

Hamiltonin insinöörit ovat kehittäneet yhteistyössä kokeneiden ventilaatioasiantuntijoiden kanssa intuitiivisen käyttöjärjestelmän, jossa kaikki tärkeät ventilaatiotoiminnot löytyvät käyttövalmiina. Käyttöjärjestelmä löytyy HAMILTON-C1:n lisäksi kaikista Hamilton-ventilaattoreista, mikä helpottaa eri laitteiden käyttöä.

 

High flow – korkeavirtauksinen happihoito

Kaikissa Hamilton ventilaattoreissa on mahdollista käyttää integroitua High Flow -hoitovaihtoehtoa kaikille potilasryhmille – sekä kaksois- että yksittäisletkuilla. High flow, NIV ja invasiivisen tilan vaihtaminen on erittäin helppoa eikä letkutyyppiä tarvitse vaihtaa. Hamilton ventilaattorit tarjoavat jopa 80 litraa virtausta High-flow-hoitovaihtoehdolla.

HAMILTON-C1 simulaattori

HAMILTON-C1 simulaattorin avulla voit kokeilla ventilaattoria omalla tietokoneellasi.

 

Lataa ohjelma tietokoneellesi

 


Katso Adaptive Support Ventilation (ASV) –esittelyvideo ohessa