dk se no fi uk

HAMILTON-G5 ventilaattori

Hamilton Medical

HAMILTON-G5 ventilaattori

HAMILTON-G5 tarjoaa kaiken, mitä voit odottaa huippuluokan ventilaattorilta – varman ventilaatiohoidon vastasyntyneistä aikuisiin potilaisiin.

HAMILTON-G5 on ventilaattori, joka tarvitsee vähemmän säätämistä ja tuottaa ASV:n (Adaptive Support Ventilation) ansiosta vähemmän hälytyksiä. HAMILTON-G5:een on saatavissa optiona integroitu, automaattinen kuffi-paineensäädin, joka vähentää ventilaattorihoidosta johtuvien pneumonioiden (VAP) ja trakean vaurioiden määrää.

 

Tarjoaa yksilöllistä hoitoa pienemmillä resursseilla

Toisin kuin perinteisissä ventilaatiomenetelmissä, jotka vaativat useiden parametrien seurantaa, tarvitsee ns. suljetun silmukan ventilaatiossa (closed-loop ventilation) yhdessä ASV:n kanssa kiinnittää huomiota vain yhden parametrin, minuuttivolyymin (Mv) tarkkailuun. Tutkimukset osoittavat, että ASV soveltuu kaikille potilaille – keuhkosairaudesta huolimatta.

 

Tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä

Mekaanisen ventiloinnin monitorointi tarkoittaa kurveja, luuppeja ja paljon numeroita. Mitä ne kertovat potilaan voinnista? HAMILTON-G5 on ensimmäinen ventilaattori, jossa ventilaationäkymä (Cockpit) havainnollistaa potilaan respiratorisen tilan ja ventilaattorin antaman tuen visuaalisesti.

 

Tehokkuutta innovaatioiden avulla

Samalla kun HAMILTON-G5 voi merkittävästi lyhentää potilaan ventilaatioaikaa, se myös mahdollistaa kliinisten resurssien ja hankintakustannusten yhtäaikaisen optimoinnin. HAMILTON-G5:en johdonmukainen käyttöliittymä helpottaa ventilaattorin käynnistämistä, nopeuttaa laitteen käyttöönottoa ja vähentää käyttövirheitä.

 

HAMILTON-G5 on ensimmäinen ventilaattori

  • jossa on vähemmän käyttäjän seurantaa vaativia parametreja.
  • joka tuottaa ASV:n ansiosta vähemmän hälytyksiä.
  • jonka integroitu kuffi-paineensäädin vähentää VAP:n ja trakean vaurioiden määrää.
  • jonka ventilaationäkymä (Cockpit) parantamaan turvallisuutta havainnollisen monitoroinnin ja johdonmukaisen käytettävyyden avulla.
  • jonka Closed-loop-ventilaatio ylläpitää automaattisesti keuhkoja suojaavia toimintoja, vähentää käyttäjän virheitä, sekä edistää varhaista vieroitusta.
  • joka tuottaa turvallisen ventiloinnin pienimmillekin potilaille proksimaalisen virtausanturin ansiosta.

 

High flow – korkeavirtauksinen happihoito

Kaikissa Hamilton ventilaattoreissa on mahdollista käyttää integroitua High Flow -hoitovaihtoehtoa kaikille potilasryhmille – sekä kaksois- että yksittäisletkuilla. High flow, NIV ja invasiivisen tilan vaihtaminen on erittäin helppoa eikä letkutyyppiä tarvitse vaihtaa. Hamilton ventilaattorit tarjoavat jopa 80 litraa virtausta High-flow-hoitovaihtoehdolla.

HAMILTON-G5 simulator

HAMILTON-G5 simulaattorin avulla voit kokeilla ventilaattoria omalla tietokoneellasi.

 

Lataa ohjelma tietokoneellesi

 


 Katso Adaptive Support Ventilation (ASV) –esittelyvideo ohessa

 

Katso INTELLiVENT-ASV –esittelyvideo ohessa

 

Esofagus katetrin laittaminen