dk se no fi uk

HAMILTON-MR1 ventilaattori

Hamilton MedicalHAMILTON-MR1 ventilaattori

Älykäs ventilaattori tehohoitoon ja MRI-tutkimuksiin

HAMILTON-MR1 on kompakti ja suorituskykyinen ventilaattori, joka mahdollistaa tehokkaan ventilaatio-hoidon myös kuljetuksen ja MRI:n aikana. HAMILTON-MR1:n ansiosta ventilaatiohoidossa ei enää tarvitse tehdä kompromisseja.

Turvallisuus MRI-tutkimuksissa

MRI-tutkimuksissa voimakas magneettikenttä aiheuttaa potentiaalisen riskin potilaalle, hoitohenkilökunnalle ja laitteistoille. Tehokkaasti suojatun HAMILTON-MR1 ventilaattorin avulla voidaan taata korkealaatuinen ventilointi ja MRI-kuvaus samanaikaisesti ilman häiriöitä. Integroitu Gauss-mittari, TeslaSpy, tekee näkymättömästä magneettikentästä näkyvän auttaen hoitohenkilöstön sijoittamaan ventilaattorin turvallisesti.

Luotettava ja tehokas

Hamiltonin ventilaattoreissa yhdistyvät luotettavuus, tehokkuus, kehittyneet keuhkoja suojaavat toiminnot ja potilaaseen sopeutuvat ohjelmat. Hamiltonin ventilaattorit ovat ideaali valinta tehohoidossa, heräämössä, ensiavussa, potilassiirroissa ja MRI:ssä. HAMILTON-MR1:llä ei tarvitse tehdä kompromisseja ventiloinnissa siirrettäessä potilasta teholta MRI:hin. Vaihtoehtoisesti HAMILTON-MR1 voidaan sijoittaa pysyvästi MRI-tiloihin. HAMILTON-MR1 voidaan sijoittaa 1 metrin päähän MRI-skannerista.

TeslaSpy – tekee näkymättömästä magneettikentästä näkyvän

Integroitu Gauss-mittari, TeslaSpy, monitoroi magneettikenttää jatkuvasti ja antaa ääni- ja visuaalisen varoituksen, mikäli HAMILTON-MR1 on liian lähellä MRI-skanneria. Maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi TeslaSpy toimii myös HAMILTON-MR1:n ollessa pois päältä.

 

High flow – korkeavirtauksinen happihoito

Kaikissa Hamilton ventilaattoreissa on mahdollista käyttää integroitua High Flow -hoitovaihtoehtoa kaikille potilasryhmille – sekä kaksois- että yksittäisletkuilla. High flow, NIV ja invasiivisen tilan vaihtaminen on erittäin helppoa eikä letkutyyppiä tarvitse vaihtaa. Hamilton ventilaattorit tarjoavat jopa 80 litraa virtausta High-flow-hoitovaihtoehdolla.

 

Koekäytä HAMILTON-MR1 ventilaattori

Haluatko koekäyttää HAMILTON-MR1 ventilaattoria, ja saada lisätietoa laiteesta sekä sen mahdollisuuksista? – Varaa esittelyaika

 

HAMILTON-MR1 ventilaattori

HAMILTON-MR1-simulaattori

HAMILTON-MR1 simulaattorin avulla voit kokeilla ventilaattoria omalla tietokoneellasi.

 

Lataa ohjelma tietokoneellesi

 


Katso Adaptive Support Ventilation (ASV) –esittelyvideo ohessa

Kokeile HAMILTON-MR1 ventilaattori

Koekäytä HAMILTON-MR1 

Haluatko koekäyttää HAMILTON-MR1 ventilaattoria, ja saada lisätietoa laiteesta sekä sen mahdollisuuksista?

Teemme sen teille helpoksi – varaa esittelyaika:

  • Tulemme HAMILTON-MR1 ventilaattorin kanssa paikan päälle
  • Keskustellaan tarpeistanne ja ventilaattorin eduista
  • Sovitaan mahdollinen koekäyttö

 

Kiinnostuitko? Täytä oheinen yhteydenottopyyntö. Tuotespesialistimme ottaa teihin yhteyttä sopiakseen esittelyajan.

Kokeile HAMILTON-MR1 ventilaattori

Täytä lomake