dk se no fi uk

 

HamiltonIntelliCuff cuff controller

Varmista optimaalinen kuffipaine ja potilaan turvallisuus

Intellicuff cuff controllerKuffipaineen jatkuva kontrollointi ja optimaalisuus tukevat hengityshoitoa ja suojelevat potilasta VAPin ja henkitorven vaurioilta – käytitpä Intellicuffia ilmakuljetuksissa nopeasti vaihtuvassa ilmanpaineessa, leikkaussalissa N20-nukutuksessa tai vatsaelinkirurgisessa leikkauksessa.

 

Intellicuff on välittömästi käyttövalmis ilman kalibrointeja. Se toimii laaja-alaisesti, mutta turvallisesti, eri kuffipaineilla ja erilaisilla endotrakeaalisilla putkilla sopien näin useanlaisiin kliinisiin tilanteisiin. Käyttäjä asettaa halutun kuffipaineen, jonka IntelliCuff ylläpitää automaattisesti.

Kehittynyt kuffipaineen hallinta

Suun eritteiden vuotaminen endotrakeaalisen putken (ETT) ohi on ventilaattorihoidon aiheuttaman keuhkokuumeen (VAP) riskitekijä. Myös liiallinen kuffipaine on riski trakea-vaurioille. Käytössä olevat ratkaisut endotrakeaalisen putken kuffipaineen hallintaan vaativat manuaalista monitorointia ja kuffipaineen säätöä, mikä lisää oleellisesti teho-osaston henkilökunnan työmäärää. On tutkitusti osoitettu, että halutun kuffipaineen ylläpito vaatii vähintään kahdeksan manuaalista kuffipaineen säätöä päivittäin. (Sole 2011). 

Tieteellisesti todistettu

Viimeisimmät tutkimukset osoittavat: 

  • Jatkuva kuffipaineen kontrolli voi vähentää mikroaspiraatiota ja VAPia (Lorente 2014, Nsei 2011)
  • Jatkuva kontrolli ylläpitää tehokkaammin kuffipaineen optimaalisessa arvoissa (Sole 2011)

Intellicuffin saatavauus

IntelliCuff-teknologia on saatavissa integroituna optiona myös HAMILTON-G5 ja HAMILTON-S1 malleihin.