dk se no fi uk

HAMILTON-C6 Ventilaattori

 

HAMILTON-C6 ventilaattori Hamilton Medical

Uuden sukupolven älykäs tehohoitoventilaattori

HAMILTON-C6 on helppokäyttöinen, liikuteltava ja modulaarinen huippuluokan tehohoitoventilaattori. HAMILTON-C6:n edistyneet ominaisuudet mahdollistavat yksilöllisen ventilaatiohoidon toteuttamisen potilaalle.

 

HAMILTON-C6:n kompakti muotoilu ja tehokkaan turbiinin ansiosta riippumattomuus ulkoisista virta- ja ilmalähteistä mahdollistavat helpon liikuteltavuuden sairaalan sisäisissä siirroissa.

 

  • Mukautuvat, keuhkoja suojaavat ventilaatiomuodot ASV® (Adaptive Support Ventilation) ja INTELLiVENT®-ASV
  • IntelliSync+ reaaliaikainen potilaan synkronointi
  • Tehokas NIV-ventilaatio
  • Korkeavirtauksinen happihoito (High flow oxygen therapy)
  • P/V Tool Pro keuhkojen tilan arvioimiseksi ja rekrytointiin
  • Transpulmonaali paineen mittaus
  • Integroitu IntelliCuff® kuffipaineen kontrolleri
  • Integroitu HAMILTON-H900 aktiivikostuttimen ohjaus

 

Parannettu potilasturvallisuus ja mukavuus

INTELLiVENT-ASV toteuttaa automaattisesti keuhkoja suojaavan ventilaation strategiaa minimoiden komplikaatiot mahdollisen AutoPEEPin ja volutrauman/barotrauman osalta. INTELLiVENT-ASV estää myös apnean, tachypnean, kuolleentilan ventilaation ja ylisuuret hengitykset. INTELLiVENT-ASV rohkaisee potilasta hengittämään spontaanisti keuhkoja suojaavan ventilaation sääntöjen rajoissa.

 

INTELLiVENT-ASV tarjoaa enemmän aikaa optimaalisilla ventilaatioalueilla (Lellouche 2013) ja tarjoaa monipuolisempaa ventilaatiota spontaanisti hengittävillä potilailla verrattuna konventionaaliseen ventilaatioon (Clavieras 2013).

 

Helppo käyttää

Hamiltonin insinöörit ovat kehittäneet yhteistyössä kokeneiden ventilaatioasiantuntijoiden kanssa intuitiivisen käyttöjärjestelmän, jossa kaikki tärkeät ventilaatiotoiminnot löytyvät valmiina. Käyttöjärjestelmä löytyy HAMILTON-C6:n lisäksi kaikista Hamilton-ventilaattoreista, mikä helpottaa eri mallien käyttöä.

 

Helppo tulkita

HAMILTON-C6:n konfiguroitava kosketusnäyttö ”Ventilation Cockpit” yhdistää monipuoliset seurantatiedot ja esittää ne sekä numeerisesti että graafisesti. Näin potilaan ventilaatiostatus on helposti ja nopeasti selvillä yhdellä silmäyksellä tarjoten luotettavan perustan hoitopäätöksille.

 

Tehokkaampi

Hamilton Medicalin ventilaattorit ja ASV voivat vähentää ventilaatiohoitoaikaa ja näin auttaa säästämään hoitokuluissa. Niiden avulla voi myös säästyä aikaa perusasetusten löytämisessä sekä hälytysasetusten hallinnassa ventilaation laadun säilyessä. Näin ollen vapautuu aikaa muihin potilashoitoon liittyviin tehtäviin.

 

High flow – korkeavirtauksinen happihoito

Kaikissa Hamilton ventilaattoreissa on mahdollista käyttää integroitua High Flow -hoitovaihtoehtoa kaikille potilasryhmille – sekä kaksois- että yksittäisletkuilla. High flow, NIV ja invasiivisen tilan vaihtaminen on erittäin helppoa eikä letkutyyppiä tarvitse vaihtaa. Hamilton ventilaattorit tarjoavat jopa 80 litraa virtausta High-flow-hoitovaihtoehdolla.

HAMILTON-C6 simulaatio

HAMILTON-C6 simulaattorin avulla voit kokeilla ventilaattoria omalla tietokoneellasi, iPhonen tai iPadiin.

 

Lataa ohjelma tietokoneellesi

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

 


Katso Adaptive Support Ventilation (ASV) –esittelyvideo ohessa