Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua? Voit ottaa meihin yhteyttä monin eri tavoin.

Usein kysytyt kysymykset

Tässä on kooste usein esitetyistä kysymyksistä vastauksineen. Toivomme, että tämä säästää hieman aikaa. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit aina ottaa meihin yhteyttä suoraan puhelimitse tai sähköpostitse.

Onko tuotetta mahdollista koekäyttää?

Kyllä, joidenkin tuotteidemme osalta tarjoamme mahdollisuuden koekäyttöön. Voit pyytää tuotteen koekäyttöä tai esittelyä, joko siirtymällä kyseisen tuotteen sivulle ja täyttää yhteydenottolomake tai täyttämällä alla olevan lomakkeen, ja otamme sinuun yhteyttä pian.

Mikä on toimitusaika?

Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti, tilausvahvistuksessa ilmoitetun päivänmäärän mukaan. Maailmanlaajuisten toimitusongelmien vuoksi toimitusaikamme on kuitenkin joidenkin tuotteiden osalta hieman tavallista pidempi. Varastotuotteiden toimitusaika on 4–5 työpäivää tilauksesta.

Onko tuotteella palautusoikeus?

Voit lukea palautuskäytännöstämme kauppaehdoistamme:

Myynti ja toimitusehdot

Miten ilmoitan laitteeseeni liittyvistä ongelmista?

Olemme pahoillamme, että sinulla on ongelmia laitteesi kanssa. Ilmoita ongelmasta tällä lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä pian.

Huolto ja vikailmoitukset

Olen vastaanottanut viallisen tai väärän tuotteen, mitä teen?

Jos tuote on viallinen, väärä tai ei vastaa tuotevaatimuksia pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun oheisen lomakkeen kautta.

Miten ilmoitan kuljetuksessa tapahtuneesta tuotevauriosta?

Luet tarkemmat ohjeet kauppaehdoistamme.

Myynti ja toimitusehdot

Lähetä viesti

Jätä viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä.