Tietoja Medidyne

Keitä me olemme

Tarinamme alkoi vuonna 2002 Kööpenhaminassa, jossa Medidyne perustettiin tehtävänä auttaa pelastamaan ihmishenkiä. Tänä päivänä olemme pohjoismainen yritys, jolla on yli 90 omistautunutta työntekijää ja toimistot Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Medidyne on vankka, yksityisomistuksessa oleva yritys. Ydinliiketoimintamme on lääkinnällisten laitteiden jakelu, ja edustamme useita alamme maailman johtavia valmistajia.

Olemme vahva organisaatio, jolla on omistautunut ja ammattitaitoinen työntekijätiimi. Näin voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua kaikkialla Pohjoismaissa.

Keskitymme pääasiassa akuutti- ja kriittisesti sairaiden potilaiden hoidon ratkaisuihin, sillä meillä on johtava asema tällä alalla.

Tehtävämme ja olemassaolomme tarkoitus on saada aikaan muutoksia. Yhdessä kumppaneidemme kanssa pyrimme pelastamaan ihmishenkiä ja parantamaan potilaiden elämänlaatua, tuoteratkaisuillamme. Tavoitteenamme on toimittaa turvallisia, tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä tuotteita ja palveluja.

Medidyne

Arvomme

Näiden arvojen avulla pyrimme vaikuttamaan.

Olemme täällä sinua varten

Pohjoismaiden maajohtajamme pyrkivät tuomaan asiakkaillemme ja heidän potilailleen hyötyä tarjoamalla tuotteita ja palveluja, joilla voi pelastaa ihmishenkiä.

Knut Clem

CEO, Danmark

Frederik Clem

Country Manager, Norge

Mikael Lidén

Country Manager, Sverige

Jani Niva

Country Manager, Finland

Tavarantoimittajamme

Kaikki tavarantoimittajamme ovat alalla arvostettuja ja toimittavat laadukkaita tuotteita, jotka auttavat terveydenhuollon ammattilaisia tarjoamaan potilailleen tehokkaampaa hoitoa.

TUTUSTU TIIMIIMME

Tiimi on osaamisemme perusta

 

Moniammatillinen tiimimme on valmiina auttamaan.

Team Medidyne at Sonnerupgaard Gods

Auta vaikuttamaan

Etsimme aina uusia kykyjä. Vieraile työpaikkasivullamme nähdäksesi avoimet työpaikat.