Myynti- ja toimitusehdot

 

5.6.2023
Medidyne Oy:n kauppaehtoja sovelletaan, ellei ole sovittu toisin asiakkaan ja myyjän välillä. Ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Yhteystiedot:
Medidyne Oy, Äyrite 8 E, 01510 Vantaa
S-posti: info@medidyne.fi
Puhelin: 020 7344350

Tarjoukset

Tarjous on voimassa 4 viikkoa tarjouksen päiväyksestä, ellei toisin mainita.

Tilaus

Tilaukset vastaanotamme kirjallisesti osoitteessa tilaukset@medidyne.fi.

Peruutusehdot

Tehdastilaustuotteiden osalta mahdolliset huomautukset ja peruutukset tulee tehdä 5 arkipäivän kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta.

Hinnat

Hinnat ilmoitetaan euroissa ilman arvonlisäveroa, joihin lisäämme kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Selvät hintavirheet
Medidyne Oy pidättää oikeuden perua tilauksen, kun kyseessä on selvä ja olennainen hintavirhe. Tällä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen tavanomaisesta hintatasosta.

Toimitusmaksu

Alle 500,00 € tilauksista veloitamme 19,00 € (alv 0 %) toimitusmaksun.

Maksuehdot

Maksuehto: Laskulla, 14 pv netto tavaran lähettämisestä. Käytämme ensisijaisesti verkkolaskutusta. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

Maksumuistutuksesta perimme 15,00 € / muistutus. Kaikki tuotteet ovat Medidyne Oy:n omaisuutta, kunnes koko kauppasumma on maksettu, ellei muuta ole sovittu.

Tuotelähetys

Tuotelähetys tapahtuu Medidynen vastuulla. Medidyne valitsee kuljetusmuodon ja -reitin asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Asiakas vastaa tuotteesta, vastaanotettuaan toimituksen.

Tuotteen vastaanotto

Asiakas on velvollinen tarkastamaan toimituksen sisällön ja kunnon vastaanoton yhteydessä. Allekirjoitettu rahtikirja ilman puute- tai vauriomerkintöjä merkitsee toimituksen hyväksymistä.

Mikäli lähetyksessä on puutteita tai tuotteille on sattunut kuljetusaikana vaurio, näistä tulee tehdä reklamaatio mahdollisimman pian, merkitä puutteet/vauriot rahtikirjaan ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotepalautukset

Palautuksen ehtona on asiakaspalvelulta saatu palautuslupa. Ottakaa aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksenne palautusluvan ja toimintaohjeet.

Tuotepalautuksien yhteystiedot:
tilaukset@medidyne.fi
Puhelin: 020 7344350
Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 8.00 – 16.00.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, myyntikelpoisia, alkuperäispakkauksissa ja pakkaukset ehjiä, eikä niissä saa olla asiakkaan tekemiä erillisiä merkintöjä.

Palautettavien tavaroiden mukana on oltava kopio lähetysluettelosta tai laskusta. Huomautusaika on 10 arkipäivää toimituksesta.

Reklamaatio

Tuote- ja toimitusreklamaatioista vastaa ostaja. Puutteet tai toimitukseen liittyvät virheet ilmoitetaan kirjallisesti mahdollisimman pian, viimeistään 10 arkipäivän kuluessa tavaran vastaanotosta Medidyne Oy:n asiakaspalveluun.

Kuljetusvauriot
Ennen lähetyksen vastaanottamista ostaja tulee tarkistaa, ettei lähetys ole vaurioitunut kuljetuksessa. Jos lähetys on selkeästi vaurioitunut, tulee siitä pyytää mahdollisuuksien mukaan merkintä lähetyksen vastaanottokuittaukseen ja ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme.

Väärä tai vioittunut tuote
Ilmoita väärästä tai viallisesta tuotteesta välittömästi asiakaspalveluumme tilaukset@medidyne.fi, josta saat tarkemmat ohjeet vaihtoa/palautusta varten.

Virheellinen tuote vaihdetaan lähetyskuluitta.

Hyvitykset

Mikäli kysymyksessä on asiakkaan omasta tilausvirheestä tapahtuva palautus, hyvitys on 70 % tuotteen verottomasta ostohinnasta ja asiakas vastaa palautuksen lähetyskuluista.

Toimitusmaksua ei hyvitetä.

Tilaustuotteilla eli asiakkaalle erikseen tilatuilla tuotteilla, ei ole palautusoikeutta, eikä niitä hyvitetä.

Hyvityslasku tehdään tuotteiden palauduttua ja tuotetarkistuksen jälkeen.

Tuotteiden omistusoikeus säilyy Medidyne Oy:llä, kunnes koko kauppahinta on maksettu.

Mikäli kysymyksessä on Medidynen tekemästä keräily-/toimitusvirheestä, puutteellisuudesta tai tuote on virheellinen, hyvitämme asiakashinnan kokonaisuudessaan

Ylivoimainen este (Force majeure)
Medidyne Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Erimielisyydet

Toimituksesta aiheutuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvotteluteitse. Mikäli osapuolet eivät pääse neuvotteluteitse yhteisymmärrykseen kuukauden kuluessa neuvottelujen aloittamisesta, niin tästä aiheutuvat mahdolliset riitaisuudet käsitellään Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

 

Vantaa 5.6.2023
Jani Niva, Medidyne Oy