International Biomedical

AirBorne NxtGen kuljetuskehto

Rakenna juuri osastosi tarvitsema kuljetuskehto

  • Vahvistaa potilaiden ja henkilökunnan turvallisuutta kuljetuksen aikana
  • Täyttää kuljetusten hyväksyntästandardit
  • Räätälöity tarpeidesi mukaan


International Biomedicalin AirBorne-sarjan NxtGen on edistynyt, korkealaatuinen kuljetuskehto, joka on täysin räätälöity tarpeisiisi. Inkubaattorijärjestelmä on rakennettu lisäämään turvallisuutta vastasyntyneiden potilaiden kuljetuksen aikana, ja se on kuljetushyväksytty ja törmäystestattu.

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla Suomen markkinoilla.

Tuotekuvaus

Potilaita kuljetettaessa on tärkeää, että turvallisuus on huippuluokkaa – sekä potilaiden että henkilökunnan kannalta. Se on tehtävä, joka vaikeutuu, kun kuljetettava potilas tulee vastasyntyneiden osastolta/vastasyntyneiden osastolle ja voi olla erittäin hauras. Lisäksi ambulanssissa tai helikopterissa on usein hyvin vähän liikkumavaraa.

AirBorne NxtGenillä saat korkealaatuisen kuljetuskehtojärjestelmän, joka on erityisesti valmistettu tarpeidesi mukaan. Se vastaa korkean turvallisuuden ja ergonomian tarpeeseen sekä potilaan että henkilökunnan osalta vastasyntyneiden potilaiden kuljetuksen aikana.

NxtGen kuljetuskehdon ominaisuudet ja edut

  • Älykäs lämmönsäätö
  • Integroitu lämmitettävä patja
  • Kevyt ja tehokas akkutekniikka
  • Helppo pääsy potilaan luokse
  • Käyttöliittymä kosketusnäytöllä
  • Turvallinen kuljetus sekä maalla että ilmassa
  • Kompakti järjestelmä erilaisilla optio mahdollisuuksilla

Paranna turvallisuutta kuljetuksen aikana

AirBorne NxtGen-kuljetuskehdot ovat kuljetushyväksyttyjä ja törmäystestattuja. Ne on luotu turvallisuus ja ergonomia etusijalla, joten sinä ja kuljetustiimisi voitte kuljettaa vastasyntyneitä potilaita turvallisesti paikasta A paikkaan B. Tämä koskee kuljetuksia maalla ja ilmassa, ambulanssissa ja helikopterissa.

Rakenna puuttuva kuljetuskehto

Ei kahta samanlaista NxtGen-kuljetuskehtoa, ja lähes vain mielikuvitus asettaa rajat: NxtGenillä saat inkubaattorin, joka on rakennettu tarpeidesi ja valitsemiesi lisälaitteiden mukaan. Edistyksellisessä järjestelmässä on laaja valikoima vaihtoehtoja, joita voit lisätä ja laajentaa osastollasi tarvitsemillasi laitteilla ja toiminnoilla.

Esimerkkejä integroiduista laitteista

NxtGen-kuljetuskehto voidaan rakentaa useilla erilaisilla laitteilla. Järjestelmä on yhteensopiva muun muassa useiden erilaisten inkubaattoriin rakennettavien ventilaattorien ja monitorien kanssa, kuten HAMILTON-T1 kuljetushengityslaitteen ja ZOLL X -sarjan monitorin ja defibrillaattorin kanssa.

Download

NxtGen kuljetuskehto -tuotetiedot

1.75 MB I pdf

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Mika Kuivalainen

Business Development Manager, Neonatal

Brands

Avanos Medical, International Biomedical, LMT Medical Systems, medin Medical, Mennen Medical, Monivent, Timpel Medical