Mindray

A8 anestesiakone

Anestesiaratkaisu innovatiivisella hengitysjärjestelmällä

 • Tehohoitotason ventilaatio
 • Integroitu korkeavirtausviiksien käyttömahdollisuus maks. 100 l/min
 • Tehokkaat työkalut low-flow anestesiaan

A8 anestesiakone auttaa saavuttamaan turvallisen ja tehokkaan anestesian leikkauksen alusta loppuun. A8 anestesiakoneessa on korkeavirtausviiksien käyttömahdollisuus, joka helpottaa induktiota ja intubaatiota sekä tehohoitotason ventilaatio moodit, keuhkoja suojaava ventilaatio ja paljon muuta.

Tuotekuvaus

Mindrayn A8 anestesiakone auttaa hallitsemaan tehokkaasti anestesia-aineiden toimittamista leikkauksen aikana. A8 anestesiakone tukee nukutuslääkäreiden ja sairaanhoitajien työtä anestesian aikana kehittyneillä ominaisuuksilla, kuten korkeavirtausviiksi mahdollisuudella ja edistyneellä ventilaatiolla.

Kaiken kaikkiaan A8 anestesiakone auttaa hallitsemaan anestesiaa turvallisesti alkaen induktiosta ja jatkuen koko anestesian ajan.

Korkeavirtausviikset

Korkeavirtausviiksien käyttö mahdollistaa intuboinnin ja esihapetuksen samanaikaisesti. Se voi pidentää turvallisen apnean aikaisen hapetuksen 30 minuuttiin. Extuboinnin jälkeen korkeavirtaus nenäkanyyli auttaa sinua pitämään vakaan happisaturaation ja vähentämään uudelleen intubaatioriskiä.

Korkeavirtausviikset ovat erityisen hyödylliset induktiossa ja intubaatiossa bariatrisilla potilailla, lapsipotilailla, ja kriittisesti sairailla sekä potilailla, joilla on vaikea ilmatie.

Keuhkoja suojaava ventilaatio

A8 tarjoaa tehohoitotason ventilaation asetuksilla, joiden avulla voit optimoida ventilaation yksilöllisesti potilaan mukaan. Ominaisuuksiin kuuluvat transpulmonaalisen paineen seuranta, keuhkojen rekrytointityökalu ja TV/IBW-indikaattori.

A8 anestesiakoneen ominaisuudet

 • 18,5 tuuman kosketusnäyttö, jossa 360 asteen kierto
 • Automaattinen järjestelmän tarkistus suoritetaan 3,5 minuutissa
 • Mukautettavat profiilit
 • Järjestelmänvalvojan näyttö, jossa on yleiskatsaus tilasta
 • Mekaaniset höyrystimet käytännöllisesti sijoitettuna
 • Elektroninen virtausmittari
 • Integroitu hengitysjärjestelmä
 • Transpulmonaalisen paineen seuranta mahdollisuus
 • Adaptiivinen ventilaatio moodi
 • Integroi ja synkronoi tiedot eri järjestelmien välillä
 • Työkalut ympäristöystävälliseen leikkaussaliin, joiden avulla voidaan vähentää anestesiakaasujen pääsyä huoneilmaan

Ympäristöystävällisen leikkaussalin ominaisuudet

A8 anestesiakoneessa on ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään leikkaussalin kontaminaatiota anestesiakaasuilla. Järjestelmä voi neuvoa lääkäreitä alhaisempaan tuorekaasuvirtaukseen, ja se myös seuraa kaasunpoiston tehokkuutta ja ilmaisee poikkeavuudet. Nämä työkalut auttavat sekä vähentämään jätettä ja anestesia-aineiden negatiivista vaikutusta ympäristöön että säästämään kustannuksia.

 

Yhdistä A8 muihin laitteisiin

Yhdistä ja integroi A8 anestesiakone muihin laitteisiin ja järjestelmiin tehostaaksesi työtäsi. On olemassa erilaisia Mindray-laitteita, joiden avulla voit synkronoida tietoja laitteiden ja monitorien välillä ja esimerkiksi tarkastella potilaan tilaa etänä, keskusvalvomosta tai mobiililaitteella yleiskuvan saamiseksi ja tehokkuuden lisäämiseksi. Katso koko Mindray-tuotevalikoimamme täältä.

Download

Mindray A8 anestesiakone -esite

5.81 MB I pdf

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Mika Leinonen

Product Specialist

Brands

Mindray

Ari Heikkurinen

Area Manager

Brands

Mindray