Mindray

A9 anestesiakone

Turvallinen, vakaa, automatisoitu anestesia

 • Automaattisesti ohjattu anestesia
 • Integroitu korkeavirtausviiksien käyttömahdollisuus maks. 100 l/min
 • Tehohoitotason ventilaatiomoodit

A9 anestesiakone auttaa saavuttamaan turvallisen ja tehokkaan anestesian leikkauksen alusta loppuun. Siinä on korkeavirtausviiksien käyttömahdollisuus, joka helpottaa induktiota ja intubaatiota sekä tehohoitotason ventilaatio moodit, keuhkoja suojaava ventilaatio ja paljon muuta.

Tuotekuvaus

Mindrayn A9 anestesiakone auttaa hallitsemaan tehokkaasti anestesia-aineiden toimittamista potilaalle leikkauksen aikana. A9 anestesiakone tukee nukutuslääkäreiden ja sairaanhoitajien työtä anestesian aikana kehittyneillä ominaisuuksilla, kuten korkeavirtausiviiksi mahdollisuudella ja edistyneellä ventilaatiolla.

Kaiken kaikkiaan A9 anestesiakone auttaa hallitsemaan anestesiaa turvallisesti alkaen induktiosta ja jatkuen koko anestesian ajan.

Korkeavirtausviikset

A9 anestesiakoneessa korkeavirtausviiksien käyttö mahdollistaa intuboinnin ja esihapetuksen samanaikaisesti. Se voi pidentää turvallisen apnean aikaisen hapetuksen kestoa 30 minuuttiin. Extuboinnin jälkeen korkeavirtausviikset auttavat sinua pitämään vakaan happisaturaation ja vähentämään uudelleen intubaatioriskiä.

Korkeanvirtausviikset ovat erityisen hyödylliset induktiossa ja intubaatiossa bariatrisilla potilailla, lapsipotilailla, ja kriittisesti sairailla sekä potilailla, joilla on vaikea ilmatie.

Automaattisesti ohjattu anestesia

A9 anestesiakoneella voit asettaa tavoitetason nukutusaineille. A9 säätää anesteetit automaattisesti koko toimenpiteen ajan elektronisten höyrystimien avulla. Näin voit saavuttaa vakaan anestesian helposti ja vapauttaa aikaa toisiin toimiin.

Keuhkoja suojaava ventilaatio

A9 tarjoaa tehohoitotason ventilaation asetuksilla, joiden avulla voit optimoida ventilaation yksilöllisesti potilaan mukaan. Ominaisuuksiin kuuluvat transpulmonaalinen paineen seuranta, keuhkojen rekrytointityökalu ja TV/IBW-indikaattori.

Liitä A9 muihin laitteisiin

Yhdistä ja integroi A9 anestesiakone muihin laitteisiin ja järjestelmiin tehostaaksesi työtäsi. On olemassa erilaisia Mindray-laitteita, joiden avulla voit synkronoida tietoja laitteiden ja monitorien välillä ja esimerkiksi tarkastella potilaan tilaa etänä, keskusvalvomosta tai mobiililaitteella yleiskuvan saamiseksi ja tehokkuuden lisäämiseksi. Katso koko Mindray-tuotevalikoimamme täältä.

A9 anestesiakoneen ominaisuudet

 • 18,5 tuuman kosketusnäyttö, jossa 360 asteen kierto
 • Automaattinen järjestelmän tarkistus suoritetaan 3,5 minuutissa
 • Mukautettavat profiilit
 • Järjestelmänvalvojan näyttö, jossa on yleiskatsaus tilasta
 • Tarkat elektroniset höyrystimet käytännöllisesti sijoitettuna
 • Elektroninen virtausmittari
 • Integroitu hengitysjärjestelmä
 • Transpulmonaalisen paineen seuranta mahdollisuus
 • Adaptiivinen ventilaatio moodi
 • Integroi ja synkronoi tiedot eri järjestelmien välillä
 • Työkalut ympäristöystävälliseen leikkaussaliin, joiden avulla voidaan vähentää anestesiakaasujen pääsyä huoneilmaan
VIDEO

Mindray A9 anesthesia machine

 

Mindray’s A9 anesthesia system feature state-of-the-art technologies that address the needs of clinicians during the entire perioperative period to ensure all-round safety.

Download

Mindray A9 anestesiakone -esite

5.13 MB I pdf

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Mika Leinonen

Product Specialist

Brands

Mindray

Ari Heikkurinen

Area Manager

Brands

Mindray