Mindray

BeneFusion n Series infuusiojärjestelmä

7 tuuman kosketusnäytöllä

 • Erittäin käyttäjäystävällinen
 • Suuri 7” kosketusnäyttö
 • Helposti integroitavissa keskusvalvontajärjestelmiin

BeneFusion n Series on infuusiojärjestelmä, jonka avulla voit antaa lääkkeitä ja nesteitä potilaalle tehokkaasti ja turvallisesti. BeneFusion n Series-infuusiolaitteissa on informatiivinen 7 tuuman kosketusnäyttö, joka tarjoaa erinomaisen yleiskuvan potilaan nesteytyksestä ja tukee potilaan hoitoa värikoodattujen lääkkeiden ja visuaalisten hälytysten kanssa.

Tuotekuvaus

BeneFusion n Series koostuu BeneFusion nSP:stä (ruiskupumppu), BeneFusion nVP:stä (infuusioautomaatti) ja BeneFusion nDS:stä (telakointiasema). Yhdessä ne muodostavat infuusiojärjestelmän, joka mahdollistaa potilaan tehokkaan hoidon nopealla ja turvallisella lääkkeiden ja nesteiden toimituksella.

BeneFusion n Series on monipuolinen järjestelmä kriittiseen ja akuuttiin hoitoon sekä esim. onkologiaan. Se mahdollistaa tarkan ja tehokkaan lääke- ja nestehoidon teho-osastoilla, leikkaussaleissa ja ensiapuosastoilla sekä aikuisille että vastasyntyneille potilaille.

BeneFusion n Series laitteilla on käyttäjälle monia etuja: Näkyvin etu on suuri 7” tuuman kosketusnäyttö, joka tarjoaa hyvän yleiskuvan infuusiosta käyttäjäystävällisellä grafiikalla ja väreillä. Lisäetuina ovat mm. laitteen visuaaliset hälytykset tukkeutumisesta, helppo yhdistettävyys keskusvalvontajärjestelmään ja paljon muuta.

BeneFusion n Series ominaisuudet ja edut

 • Nopea ja helppokäyttöinen
 • Suuri, informatiivinen 7 tuuman kosketusnäyttö tarjoaa kattavan yleiskuvan
 • Värikoodaus helpottaa lääkkeiden tunnistamista
 • Infuusion aloitus muutamassa sekunnissa
 • Paineenvalvonta visuaalisella mittarilla
 • Anturit havaitsevat tarkasti ilmaa linjassa
 • Ilmoitus tyhjistä pusseista ja pulloista ajoissa
 • Joustava telakointiasema, jossa 2-24 paikkaa
 • Helppo yhteys CMS:ään (keskusvalvontajärjestelmä), joka mahdollistaa keskitetyn tiedonhallinnan ja potilaan infuusioiden etäkatselun
 • Mahdollisuus tarkastella elintoimintoja ja infuusioita yhdessä näkymässä
 • Mahdollisuus tarkastella infuusion tilaa milloin ja missä tahansa mobiilinäkymällä

Ainutlaatuista turvallisuuteen suunnattua Mindray-teknologiaa

SafeDose™ Drug Management System

Järjestelmä, joka käyttää lääkkeiden värikoodausta estääkseen virheitä. Voit muokata järjestelmän lääkekirjaston tietoja, jotta ne sopivat osastollesi ja toimintatapoihin.

SmartRapid™

Erittäin nopea infuusion aloitus: käynnistys 2 sekunnissa, ruiskun lataus 4 sekunnissa ja infuusion aloitus 3 sekunnissa.

SmartAIR™ Air-in-line Management

Järjestelmä hälyttää, kun infuusioletkussa havaitaan ilmakuplia, tämä vähentää tehokkaasti ilmakuplien aiheuttamia riskejä ja parantaa potilasturvallisuutta. Järjestelmä havaitsee myös, kun pullot/pussit ovat tyhjiä, ja laukaisee hälytyksen.

DPS

Dynamic Pressure System (DPS) on ainutlaatuinen ominaisuus, joka tarkkailee infuusioletkun painetta näytöllä sekä numeerisesti että värikoodatun nopeusmittarin avulla. Saat ilmoituksen ajoissa, kun paine nousee, jotta tukkeuma voidaan käsitellä tehokkaasti.

VIDEO

Mindray BeneFusion n Series

 

With deep insights into the patient safety, operational simplicity, interoperability and data management, the BeneFusion n Series brings infusion solutions to new heights, setting a new standard in infusion therapy.

Download

Mindray BeneFusion n Series -esite

4.83 MB I pdf

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Ari Heikkurinen

Area Manager

Brands

Mindray

Mika Leinonen

Product Specialist

Brands

Mindray