Mindray

BeneVision N1 kuljetusmonitori

Edistynyttä potilasvalvontaa sekä sairaalan sisällä että ulkopuolella

 • Kompakti ja helppo ottaa mukaan
 • Pieni mutta tarkkailee monenlaisia parametreja
 • Erinomainen liitettävyys ja helppo tiedonsiirto

BeneVision N1 on kuljetuskäyttöön suunniteltu potilasmonitori, joka on hyväksytty käytettäväksi ambulanssissa, helikopterissa ja lentokoneessa. Voit käyttää sitä sellaisenaan tai moduulina muiden BeneVision-potilasvalvontalaitteiden kanssa. Näin voit seurata potilaan vointia jatkuvasti ja keskeytyksettä kuljetuksen aikana hoitopisteestä toiseen.

Tuotekuvaus

BeneVision N1 -kuljetusmonitori on erittäin monipuolinen potilasmonitori, joka mahtuu kämmenelle. Pienestä koosta huolimatta N1:ssä on kuitenkin valvontaominaisuudet, joita tarvitaan sen käyttämiseen erillisenä monitorina. Yhdessä muiden BeneVision-monitoreiden kanssa N1-kuljetusmonitori toimii moduulina, joka siirtää kerätyt tiedot välittömästi, kun se liitetään pääpotilasmonitoriisi.

BeneVision N1 seuraa sinua kaikkialla, lento- ja maakuljetuksista, teho-osastolle ja leikkaussaliin – saat jatkuvan ja luotettavan potilasvalvonnan.

BeneVision N1 -kuljetusmonitori

Kuljetusmonitorina BeneVision N1 tarjoaa sinulle parannetun data-analyysin, täysin integroidun sidestream CO2-moduulin ja paljon muuta. N1 on erittäin joustava potilasmonitori, jota voidaan käyttää myös kuljetuksen jälkeen.

Voit käyttää N1:tä itsenäisessä tilassa täysin toimivana vuodemonitorina. Voit käyttää sitä myös yhdessä muiden näyttöjen kanssa. Liität vain N1:n telakointiasemaan ja kaapeleiden kautta suurempaan näyttöön saadaksesi näkyviin lisää parametreja ja samalla virtaviivaistat työnkulkua.

N1 voidaan yhdistää muihin lisämoduuleihin, jotta voidaan luoda edistynyt parametrivalvontaratkaisu, joka täyttää korkeimmat standardit. Näyttö toimii myös etäkäytöllä ja peilitilassa, joka samanaikaisesti peilaa N1:n näytön lisänäytössä.

Lisävarusteet potilasmonitoriisi

Mindray tarjoaa erilaisia lisävarusteita BeneVision N1 -potilasmonitoriin. Kaikki lisävarusteet on suunniteltu tarkoiksi, turvallisiksi, kestäviksi ja käyttäjäystävällisiksi.

Saatavilla olevia lisävarusteita ovat EKG-runkokaapelit ja -johdot, NIBP-tarvikkeet, mukaan lukien letkut ja laaja valikoima erikokoisia mansetteja, SpO2-kaapeleita ja -antureita sekä lämpötilakaapeleita ja -antureita. Lisävarusteiden lisäksi voit mukauttaa N1-kuljetusnäyttöäsi erilaisilla ohjelmistomoduuleilla vastaamaan parhaiten käyttötarkoitustaan.

BeneVision N1 -kuljetusnäytön ominaisuudet

 • Paino alle 1 kg
 • 5,5 tuuman HD-näyttö
 • Kosketusnäyttö
 • 160 asteen laajakulmanäkymä
 • IP44 vesi- ja pölytiivis
 • Pitkä akun käyttöaika
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Automaattinen kirkkaus
 • 1,2 metrin pudotuksenkestävyys
 • Hyväksytty käytettäväksi ambulanssissa, helikopterissa ja lentokoneessa
 • Käyttää viestintään HL7-protokollaa
VIDEO

BeneVision N1 Patient Monitor

 

Weighing less than 1 kg, this palm-sized portable patient monitor is designed for uninterrupted monitoring during intra and out-of-hospital patient transport with maximum reliability. It provides a steadfast and versatile solution that connects the vision for caregivers throughout the entire care process.

Download

Mindray BeneVision N1 -esite

1.16 MB I pdf

Mindray BeneVision N1 -erittely

517.25 KB I pdf

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Ari Heikkurinen

Area Manager

Brands

Mindray

Mika Leinonen

Product Specialist

Brands

Mindray