ZOLL IVTM

Thermogard XP intravaskulaarinen lämpötilan hallintajärjestelmä

Nopea, tarkka ja tehokas potilaiden jäähdytys ja lämmitys

 • Vähemmän lihasvärinää
 • Vähemmän tarvetta sedaatiolle
 • Korkeampi tarkkuus

ZOLLin Thermogard XP on intravaskulaarinen lämpötilanhallintajärjestelmä (IVTM), joka auttaa hallitsemaan turvallisesti ja tehokkaasti kriittisesti sairaiden ja kirurgisten potilaiden ruumiinlämpöä. Ratkaisu vähentää lihasvärinää ja sedaation tarvetta, tarjoaa esteettömän potilashoidon ja paljon muuta, mikä lopulta auttaa parantamaan lopputulosta ja vähentämään hoitopäivien määrää.

Tuotekuvaus

Tehokas lämpötilanhallinta parantaa potilaan hoitoa, koska se auttaa vähentämään komplikaatioiden riskiä ja parantamaan tuloksia. Thermogard XP:llä voit nopeasti jäähdyttää tai lämmittää potilaat tarkkaan tavoitelämpötilaan ja ylläpitää haluttua lämpötilaa.

Thermogard XP on suonensisäinen lämpötilanhallintajärjestelmä, joka ohjaa lämpötilaa sisältä ja ulkoa. Tämä on erittäin tehokas ratkaisu verrattuna ulkoisiin pintaratkaisuihin, kuten peitteisiin, geeliin ja jääpakkauksiin.

Thermogard XP:llä on monia käyttökohteita: Se auttaa hallitsemaan kuumetta neuro-/kirurgisella teho-osastolla, hoitaa lämpöhalvausta, hypotermiaa, trauma- ja tehohoitopotilaita ja paljon muuta.

Thermogard XP intravaskulaarisen lämpötilan hallintajärjestelmän ominaisuudet

 • Suonensisäinen jäähdytys ja lämmitys
 • Aseta matalan ja korkean lämpötilan hälytykset
 • Säädä jäähdytys/lämmitysnopeus
 • Saavuttaa ja ylläpitää tavoitelämpötilaa ±0,2°C
 • Lämpötilan muutokset 0,1°C:een asti laukaisevat säädön
 • Jäähdytä potilaita jopa 4 °C tunnissa
 • Lämmitä potilasta hitaasti uudelleen niinkin hitaasti kuin 0,1 °C tunnissa

Thermogard XP intravaskulaarisen lämpötilan hallintajärjestelmän edut

 • Vähemmän lihasvärinää
 • Vähemmän sedaatiota
 • Varhainen herääminen
 • Varhainen mobilisointi
 • Esteetön potilashoito

Kuinka se toimii

ZOLLin IVTM-ratkaisussa käytetään tavallisia keskuslaskimokatetreja lämpötilan säätämiseen: Kylmä tai lämmin suolaliuos kiertää suljetussa silmukassa katetripallon läpi, ja potilas jäähtyy tai lämpenee, kun laskimoveri kulkee jokaisen pallon yli ilman, että suolaliuosta infusoidaan potilaaseen.

Thermogard XP:ssä on palautejärjestelmä, joka räätälöi ja optimoi hoidon yksittäiselle potilaalle: Järjestelmä ohjaa suolaliuoksen lämpötilaa potilaan lämpötilan kaukomittauksella. Jo 0,1°C lämpötilan muutokset laukaisevat säädön.

Keskuslaskimokatetrien ja tehokkaan Thermogard XP -järjestelmän yhdistelmä mahdollistaa tarkan tavoitelämpötilan nopean saavuttamisen ja ylläpitämisen.

Tehokas lämpötilan hallinta

Yksi tehohoidon tavoitteista on pitää potilaita mahdollisimman kevyessä sedaatiossa hoidon ja tulosten parantamiseksi. Thermogard XP voi vähentää sedaation tarvetta ja edistää potilaiden varhaista heräämistä ja varhaista mobilisaatiota, tarjoamalla samalla tehokkaan lämpötilanhallinnan.

ZOLLin IVTM-ratkaisu tarjoaa esteettömän pääsyn potilaan tutkimiseen ja päivittäiseen hoitoon. Koko vartalon esteettömän pääsyn ansiosta sinulla on myös vastalämmitys vaihtoehtona lihasvärinän hoitoon.

Vähennä lihasvärinää IVTM:n avulla

lihasvärinän uskotaan lisäävän hapenkulutusta, hypoksemian riskiä ja paljon muuta sekä viime kädessä lisäävän leikkauksen jälkeisten komplikaatioiden riskiä. Tämän lisäksi lihasvärinä on erittäin epämiellyttävää potilaille.

Kun työskentelet ZOLLin IVTM-jäähdytysratkaisun kanssa, potilaat kokevat huomattavasti vähemmän lihasvärinää verrattuna pintajäähdytykseen. Thermogard XP vähentää sairaanhoitajien työtaakkaa, koska heidän ei tarvitse hallita lihasvärinää, tarkistaa jäähdytystyynyjä ja seurata jatkuvasti potilaan lämpötilaa.

Katetri sarja

Thermogard XP:hen on valittavissa neljä katetria, joilla voit vastata erilaisiin potilaiden tarpeisiin. Tämä sisältää eri pituudet, erilaiset jäähdytys- ja lämmitystehot sekä erilaiset asennuskohdat.

ZOLL:n patentoitu katetri toimii myös tavallisena keskuslaskimokatetrina (CVC), koska se tarjoaa sekä tarkan lämpötilanhallinnan että mahdollistaa lääkkeiden annostelun.

Katetrin ominaisuudet

 • Kolmen luumenin keskuslaskimokatetri (CVC)
 • Katetrisarjat sisältävät asennukseen tarvittavat tarvikkeet
 • Hydrofiilinen pinnoite hepariinilla
 • Säteilyä läpäisemätön runko, kärki ja merkkinauha varmistaakseen oikean asennuspaikan laskimoon
 • MRI-yhteensopiva
 • Valmistuksessa ei ole käytetty luonnonkumilateksia
Video

Thermogard XP system setup

 

Animated video on how to set up the Thermogard XP system.

Video

ZOLL IVTM animation

 

ZOLL’s Intravascular Temperature Management provides the power and control you need to rapidly, safely, and effectively manage the core body temperature of critically ill or surgical patients.

Download

Thermogard XP brochure

3.14 MB I pdf

Thermogard XP specifications

1.14 MB I pdf

Catheter specifications

699.99 KB I pdf

Shivering - Benefits of Thermogard XP

180.74 KB I pdf

Value procurement brochure

441.88 KB I pdf

Finding the right temperature for patients

151.11 KB I pdf

Practicality and generalizability

496.22 KB I pdf

The facts about fever management

961.56 KB I pdf

Hypothermic versus normothermic temperature control after cardiac arrest

515.83 KB I pdf

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Niko Sjögren

Area Manager

Brands

ZOLL IVTM