Akuuttihoitopäivät 2023

04.-05. toukokuu 2023

Akuuttihoitopäivät on vuosittainen valtakunnallinen koulutus- ja verkostoitumisfoorumi, joka kokoaa yhteen akuuttihoidon ammattilaisia ympäri Suomen. Tapahtuma järjestetään kauniissa ympäristössä Hämeenlinnan Vanajanlinnassa 4.–5.5.

Ohjelma tarjoaa sekä inspiroivia luentoja, että ajankohtaisia tuoteuutuuksia ensihoidon tarpeisiin näyttelyn muodossa. Tervetuloa Medidynen osastolle juttelemaan ja tapaaman tuote-edustajamme! Mukana näyttelyssä on tuotteita ja ratkaisuja tehokkaaseen akuuttihoitoon, mm. ZOLL X Series Advanced -monitoridefibrillaattori sekä Archeon Medicalin EOlife -ventilaatiopalaute.

ZOLL X -sarjan Advanced defibrillaattori

ZOLL X -sarjan Advanced -monitoridefibrillaattori on suunniteltu vastaamaan haasteisiin sekä ensihoidossa, että sairaalan sisällä tapahtuvassa potilashoidossa. ZOLL X -sarjan Advanced tarjoaa käyttäjälle enemmän ominaisuuksia ja vähemmän rajoitteita.

X-sarjan Advanced -monitoridefibrillaattorin Real BVM Help -toiminnon ansiosta käyttäjän on mahdollista seurata ventilaatiotilavuutta sekä -taajuutta laitteen näytöltä. Tämä reaaliaikainen palaute ohjaa ventiloimaan potilaita laadukkaammin, kun mitä tähän asti on ollut mahdollista.

Aivovammat (TBI, traumatic brain injury) asettavat potilaiden hoidolle erityisiä haasteita. Alkuvaiheen hoito on erittäin tärkeää sekundaaristen vammojen ehkäisemiseksi. ZOLL X -sarjan Advanced -monitoridefibrillaattorissa on TBI Dasboard -näyttö, joka antaa tarvittavat kriittiset tiedot aivovammapotilaan hoitoon.

EOlife ventilaatioavustin

EOlife antaa reaaliaikaista palautetta potilaan hoidon aikana suoritetusta manuaalisesta ventilaatiosta. EOlife mittaa manuaalisen ventilaation laatua, jotta voidaan tehostaa ventilaatiota ja vähentää hyperventilaatioriskiä.

EOlife soveltuu käytettäväksi kaikille aikuispotilaille, joiden hengityksen tukeminen edellyttää manuaalista ventilointia. Kompakti ja ergonominen laite on rakennettu tekoälyllä (AI), joka tulkitsee mitatut muuttujat automaattisesti potilaalle asetetun profiilin perusteella.

Yksi ensiavun tärkeimmistä haasteista on varmistaa potilaan riittävä happeutuminen ja toisaalta välttää hyperventilaatio: Tutkimusten mukaan hyperventilaatiota esiintyy lähes 80 prosentissa tapauksista. EOlife parantaa manuaalisen ventiloinnin tehokkuutta yli 70 %.

Lue lisää Akuuttihoitopäivistä 2023 ja katso päivien ohjelma.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Tuomas Salminen

Director of Operations

Brands

Airtraq, QinFlow

Aki Ahonen

Product Specialist

Brands

Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, Timpel Medical