Elvytys 2022

24. lokakuu 2022

Valtakunnallinen Elvytys 2022 -symposium kokoaa yhteen elvytysalan ammattilaisia ​​ja asiantuntijoita ympäri Suomen. Elvytys 2022 -symposium järjestetään 24.10. Clarion Hotelissa, Helsingissä ja olemme näytteilleasettajana.

Symposiumin aiheina ovat mm. ikäryhmän mukaiset päivitetyt elvytysohjeet, elvytyskoulutuksen toteuttaminen ja simulaation mahdollisuudet elvytyskoulutuksessa.

Tapahtuman tauoilla voit tavata meidät näyttelyalueella ja tutustua Zoll defibrillaattoreiden ominaisuuksiin ja käyttämiseen:

  • ZOLL defibrillaattorit maallikko ja ammattikäyttöön. ZOLL valmistaa helposti käytettäviä AED-laitteita, jotka auttavat maallikoita pelastamaan ihmishenkiä. Ammattilaiskäyttöön tarkoitettujen AED-laitteiden ominaisuudet sopivat hyvin esim. terveydenhuollon yksiköiden tueksi elvytystilanteissa.
  • ZOLL monitoridefibrillaattorit ovat suunniteltu kestämään vaatia olosuhteita ja kovaa käyttöä, niin sairaalassa, ambulanssissa ja lentokoneessa.
  • Monipuolisten harjoitusvälineiden avulla ZOLL defibrillaattoreiden käyttöä voidaan turvallisesti harjoitella oikeilla laitteilla ja todenmukaisissa tilanteissa.

Tutustu ZOLL-tuotteisiimme ja poikkea osastollamme Elvytys 2022 -päivillä.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Teemu Piispanen

Area Manager

Brands

Aivia, Claus Andersen, StatPacks, ZOLL AED