Anestesiakurssi 2024

21.-22. maaliskuu 2024

Suomen Anestesiahoitajayhdistyksen Anestesiakurssi järjestetään tänä vuonna 21. ja 22. maaliskuuta Kuopion Musiikkikeskuksessa. Kahden päivän tapahtumassa on luvassa mielenkiintoisia luentoja, aiheina mm. vaikea hengitystie, elvytystä leikkaussalissa, hengityslaitteen numerot & käyrät sekä paljon muuta.

Luentojen välissä kutsumme osallistujat vierailemaan Medidynen osastolle näyttelyalueella. Näyttelyssä on valikoima edustamamme tuotteita, jotka tukevat anestesiahoitajia ja lääkäreitä jokapäiväisessä työssä. Lisätietoja tuotteista alla.

TSC PTM potilaan lämmönhallinta

Surgical Company Patient Temperature Management (TSC PTM) tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja lämmönhallintaan ja potilaan normotermian ylläpitämiseen. Ratkaisumme ovat:

  • Fluido Compact: Helppokäyttöinen, turvallinen ja tehokas järjestelmä päivittäiseen veren ja nesteiden lämmittämiseen. Ohjauspaneelin käyttö onnistuu yhdellä painikkeella. Fluido Compact on tarkoitettu virtauksille 5-100 ml/min.
  • Fluido AirGuard System: Veren- ja nesteen lämmitin, joka soveltuu käytettäväksi kohtalaisesta korkeaan virtaukseen. Järjestelmä perustuu infrapuna -tekniikkaan. Tämä ns. ”kuiva menetelmä” pitää normotermiaa yllä luotettavasti. Fluido AirGuard on tarkoitettu virtauksille 20-750 ml/min. lämmityssetistä riippuen.
  • Mistral-Air: Mistral-Air -lämmitysjärjestelmä koostuu hiljaisesta ja tehokkaasta lämpöpuhaltimesta sekä laajasta valikoimasta lämpöpeittoja ja -pukuja eri käyttötarpeiden mukaan. Lämpöpeitot pysyvät hyvin paikoillaan. Ne ovat suunniteltu siten, että puhallettava ilma jakautuu tasaisesti koko peitossa.

Hamilton ventilaattorit

Hamilton Medical on johtava ventilaattorien valmistaja. Medidynen osastolla voi tutustua malleihin HAMILTON-C1 ja HAMILTON-T1:

  • HAMILTON-C1-ventilaattorissa on edistyneitä keuhkoja suojaavia toimintoja ja mukautuvaa ventilaatiota, joka varmistaa, että jokainen potilas vastasyntyneestä aikuiseen saa räätälöidyn hoidon. Kompakti ventilaattori on optimaalinen ventiloiduille potilaille teho-osastolla, päivystyksessä, tarkkailu- ja valvontaosaston käyttöön sekä sairaalan sisäisessä kuljetuksessa. Monipuolinen C1 ventilaattori on tehokkaan turbiininsa ansiota erittäin suorituskykyinen niin invasiiviseen kuin non-invasiiviseenkin (NIV) sekä HighFlowO2 hoitoon. Vaihto ventilaatiotilojen välillä onnistuu helposti vaihtamatta letkuja.
  • HAMILTON-T1 ventilaattori on täysin varustettu tehohoitoventilaattori siirtokuljetuksiin. T1 kattaa kaikki potilastarpeesi koko kuljetuksen ajan ja siinä on mm. elvytystila sekä yksilöllinen, keuhkoja suojaava hengitystila. Ventilaattori sopii sekä aikuisille, lapsille että vastasyntyneille ja täyttää ambulanssi- ja lentokonekuljetuksen sekä sairaalan sisäisen kuljetuksen vaatimukset.

Tervetuloa Medidynen osastolle tutustumaan tarkemmin!

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Mika Keisu

Product Specialist

Brands

AccuVein, Avanos Medical, SINAPI Biomedical, TSC Life Endovision, TSC Life Patient Temperature Management

Aki Ahonen

Product Specialist

Brands

Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, Timpel Medical