Bilirubiiniarvot hellävaraisesti ja tarkasti

Helppokäyttöinen non-invasiivinen BiliCare- bilirubiinimittari täydentää nyt Medidyne Oy:n neonataalituotteiden portfoliota. Transkutaanisen bilirubiinimittarin avulla voidaan mitata vastasyntyneen bilirubiiniarvoja tarkasti, helposti ja hellävaraisesti.

Keltaisuus eli hyperbilirubinemia on tavallinen syy vastasyntyneen huolelliseen jatkoseurantaan sairaalassa. BiliCare- Non-invasiivinen transkutaaninen bilirubiinimittari tarjoaa luotettavan monitorointiratkaisun keltaisuuden silmämääräisesti riittämättömään arviointiin ja vastasyntyneelle epämiellyttävien verikoepistosten vähentämiseksi. Tuoteasiantuntija Jenni Fager kertoo:

“BiliCare- bilirubiinimittari tukee erityisesti vastasyntyneen keltaisuuden seurannan hellävaraisuutta ja toimii samalla erinomaisesti kliinisen päätöksenteon tukena luotettavuutensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta. Standardisoitu mittauspaikka lisää mittaustulostrendin luotettavuutta. Led-valoteknologia puolestaan minimoi laitteen huoltotarvetta.”

Hellävarainen mittausmenetelmä

BiliCare tarjoaa miellyttävän mittausmenetelmän vastasyntyneen keltaisuuden seurantaan invasiivisen mittauksen sijaan. BiliCare mittaa vauvan bilirubiinipitoisuutta lähettämällä valoa ulkokorvan lävitse eri aallonpituuksin patentoitua teknologiaa hyödyntäen.

Tarkat ja luotettavat mittaustulokset

BiliCare on validoitu kliinisissä tutkimuksissa tuottaen verikokeisiin verrattavia mittaustuloksia. Toistettavuustestit ovat vahvistaneet luotettavia tuloksia. Mittauksen voi suorittaa kertamittauksena tai valita keskiarvoon perustuva mittaustapa kahdesta tai kolmesta mittauksesta.

Helppokäyttöinen laite

Helppokäyttöisyys on laitteen etu niin käyttäjän kuin vastasyntyneen kannalta. Mittaus otetaan aina ulkokorvasta, mikä vähentää mittaustekniikoissa esiintyvää vaihtelua. Selkeä käyttövalikko lisää käyttövarmuutta. Laite ei vaadi rutiinikalibrointia.

Kampanjahinta

Eksklusiivinen BiliCare- kampanjahinta on nyt rajoitetun ajan voimassa. Ota yhteyttä tuoteasiantuntijaan saadaksesi lisätietoja tuotteesta ja kampanjasta. Yhteystiedot alla. Kampanja on voimassa 1.10.2023-31.1.2024.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Jenni Fager

Area Manager

Brands

Mennen Medical, Monivent, Philips

Mika Kuivalainen

Business Development Manager, Neonatal

Brands

Avanos Medical, International Biomedical, LMT Medical Systems, medin Medical, Mennen Medical, Monivent, Timpel Medical