FINNSIM 2024

13.-14. maaliskuu 2024

FINNSIM 2024 -tapahtuma lähestyy ja Medidyne on mukana näytteilleasettajana Tampereen Taitokeskuksessa 13. ja 14. maaliskuuta järjestettävässä konferenssissa. FINNSIM on suomalaisten terveysalan simulaatiokouluttajien verkosto, joka keskittyy simulaatiokoulutuksen parantamiseen ja kansallisen yhteistyön vahvistamiseen. Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi ja nyt on vuorossa neljäs kerta.

FINNSIM 2024 -tapahtuman mielenkiintoinen ohjelma sisältää luentoja, demonstraatioita ja työpajoja. Ohjelman tauoilla voi vierailla näyttelyalueella. Näyttelyssä konferenssiosallistujat pääsevät tutustumaan tuotteisiin, jotka auttavat terveydenhuollon ammattilaisia suorittamaan jokapäiväistä työtä mahdollisimman hyvin. Medidynen osastolla on mahdollista tutustua ZOLL X Series Advanced -defibrillaattoriin sekä nopean suoniyhteyden avaamiseen tarkoitettuun EZ-IO-intraosseaaliporaan.

ZOLL X -sarjan Advanced

ZOLL X -sarjan Advanced -monitoridefibrillaattori on suunniteltu vastaamaan haasteisiin sekä ensihoidossa, että sairaalan sisällä tapahtuvassa potilashoidossa. ZOLL X -sarjan Advanced tarjoaa käyttäjälle enemmän ominaisuuksia ja vähemmän rajoitteita.

X-sarjan Advanced -monitoridefibrillaattorin ventilaatiopalautteen, Real BVM Help, ansiosta käyttäjän on mahdollista seurata ventilaatiotilavuutta sekä -taajuutta laitteen näytöltä. Reaaliaikainen palaute ohjaa ventiloimaan potilaita entistä laadukkaammin.

Teleflex EZ-IO

Intraosseaalipora tarjoaa nopean, turvallisen, kivuttoman ja helpon tavan avata intraosseaaliyhteys (IO) elvytyksen yhteydessä, mikäli suoniyhteyttä (IV) ei ole nopeasti saatavilla. Intraosseaalitilan verenkierto on hyvä myös silloin, kun potilas on sokissa tai tajuton. Intraosseaaliyhteyden kautta annetut lääkkeet, nesteet ja verivalmisteet pääsevät keskusverenkiertoon yhtä nopeasti kuin laskimoreittiä.

Akkukäyttöinen Teleflex EZ-IO -intraosseaalipora ja -neulat avaavat muutamassa sekunnissa verisuoniyhteyden lääkkeiden, nesteiden ja veren antoon luuytimen kautta keskusverenkiertoon. Teleflex EZ-IO intraosseaalipora ja neulat soveltuvat käytettäväksi tajuttomille ja tajuissaan oleville potilaille, aikuisille ja lapsille. Simulaatioharjoituksiin on saatavilla myös EZ-IO harjoituspora, neulat sekä valikoima harjoitusluita.

Lue lisää FINNSIM 2024- tapahtumasta sekä päivien ohjelmasta täältä.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Niko Sjögren

Area Manager

Brands

Archeon Medical, iTraumaCare, Masimo, Teleflex, ZOLL Medical