Linnan Henki 2023

23.-24. toukokuu 2023

Akuuttilääketieteen yhdistys yhdessä Kanta-Hämeen keskussairaalan Päivystysklinikan kanssa järjestää Linnan Henki 2023 -kevätkoulutuspäivät. Kevätkoulutuspäivät järjestetään 23. ja 24. toukokuuta ja kerää yhteen Akuuttilääketieteen erikoistuvat lääkärit kauniiseen ympäristöön Hämeenlinnan Vanajalinnaan. Kahden päivän aikana osallistujilla on mahdollisuus luentojen ja työpajojen välissä perehtyä uusiin akuuttihoidon tuotteisiin näyttelyalueella.

Medidyne on mukana näytteilleasettajana. Tule juttelemaan edustajien kanssa ja tutustumaan akuuttihoidon tuotevalikoimastamme, mm. seuraaviin:

HAMILTON-T1

HAMILTON-T1 on täysin varustettu tehohoitoventilaattori käytettäväksi kuljetuksen aikana. Kompakti ventilaattori tarjoaa silti korkean suorituskyvyn ja edistyneen valvonnan ventiloitavien potilaiden kuljetuksen aikana.

T1 kattaa kaikki potilastarpeesi koko kuljetuksen ajan ja siinä on mm. elvytystila sekä yksilöllinen, keuhkoja suojaava hengitystila. Ventilaattori sopii sekä aikuisille, lapsi- että vastasyntyneille ja täyttää ambulanssi- ja lentokonekuljetuksen sekä sairaalan sisäisen kuljetuksen vaatimukset.

HAMILTON-C1

HAMILTON-C1-ventilaattorissa on edistyneitä keuhkoja suojaavia strategioita ja mukautuvaa ventilaatiota, joka varmistaa, että jokainen potilas saa räätälöidyn hoidon vastasyntyneestä aikuiseen. Tämä tekee yksiköstä optimaalisen ventiloiduille potilaille teho-osastolla, päivystyksessä, tarkkailu- ja valvontaosaston käyttöön ja sairaalan sisäisessä kuljetuksessa.

C1 on monipuolinen, ja sen avulla voit työskennellä non-invasiivisen ventilaation (NIV) ja korkeavirtaushoidon kanssa. Voit helposti vaihtaa korkeavirtauksen, non-invasiivisen ja invasiivisen ventilaatiotilan välillä ilman putkia vaihtamatta.

Linnan Henki -konferenssissa on odotettavissa NIV-aiheinen työpaja, jossa käytetään HAMILTON-C1:tä.

ZOLL X -sarjan Advanced -monitoridefibrillaattori

ZOLL X -sarjan Advanced -monitoridefibrillaattori on suunniteltu vastaamaan haasteisiin sekä ensihoidossa, että sairaalan sisällä tapahtuvassa potilashoidossa. ZOLL X -sarjan Advanced tarjoaa käyttäjälle enemmän ominaisuuksia ja vähemmän rajoitteita.

X-sarjan Advanced -monitoridefibrillaattorin ventilaatiopalautteen, Real BVM Help, ansiosta käyttäjän on mahdollista seurata ventilaatiotilavuutta sekä -taajuutta laitteen näytöltä. Tämä reaaliaikainen palaute ohjaa ventiloimaan potilaita entistä laadukkaammin.

Teleflex EZ-IO

Intraosseaalipora tarjoaa nopean, turvallisen, kivuttoman ja helpon tavan avata intraosseaaliyhteys (IO) elvytyksen yhteydessä, mikäli suoniyhteyttä (IV) ei ole nopeasti saatavilla. Intraosseaalitilan verenkierto on hyvä myös silloin, kun potilas on sokissa tai tajuton. Intraosseaaliyhteyden kautta annetut lääkkeet, nesteet ja verivalmisteet pääsevät keskusverenkiertoon yhtä nopeasti kuin laskimoreittiä.

Akkukäyttöinen Teleflex EZ-IO –intraosseaalipora ja -neulat avaavat muutamassa sekunnissa verisuoniyhteyden lääkkeiden, nesteiden ja veren antoon luuytimen kautta keskusverenkiertoon. Teleflex EZ-IO intraosseaalipora ja neulat soveltuvat käytettäväksi tajuttomille ja tajuissaan oleville potilaille, sekä aikuisille että lapsille.

Lue lisää Linnan Henki 2023 -tapahtumasta.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Niko Sjögren

Area Manager

Brands

Archeon Medical, iTraumaCare, Teleflex, ZOLL Medical

Mika Kuivalainen

Business Development Manager, Neonatal

Brands

Avanos Medical, International Biomedical, LMT Medical Systems, medin Medical, Mennen Medical, Monivent, Timpel Medical