Nordic Perinatal Care Spring Meeting 2024

17.-19. huhtikuu 2024

Suomen ja Ruotsin perinatologian yhdistykset järjestävät yhteistyössä koulutustapahtuman 18.-19.4.2024 Kalastajatorpalla, Helsingissä. Nordic Perinatal Care Spring Meeting 2024 kokoaa yhteen perinatologeja, neonatologeja, lastenlääkäreitä, gynekologeja, kätilöitä ja sairaanhoitajia Pohjoismaista ja Baltian maista oppimaan, jakamaan tietoa ja verkostoitumaan.

Simulaatiojaoksen presymposium 17.4.2024

Medidyne osallistuu myös 17. huhtikuuta Suomen Perinatologisen Seuran Simulaatiojaoksen järjestämään presymposiumiin. Presymposiumin näyttelytila sijaitsee Helsingin Naistenklinikan toisessa kerroksessa, Seth Wichmann-saliin johtavassa aulatilassa.

Nyt on oiva mahdollisuus tavata Medidynen tuoteasiantuntijoita jopa kolmena päivänä, joten tule rohkeasti tutustumaan laadukkaisiin ja innovatiivisiin tuotteisiimme!

Näyttelyissä voit tutustua perinataalisessa hoidossa käytettävien tuoteratkaisujen valikoimaamme.

medin-NC3 nCPAP-laite

medin-NC3 nCPAP-laite tarjoaa non-invasiivista hengitystukea keskosille ja vastasyntyneille. Tehokkaan turbiinin ansiosta laite on riippumaton ilmansyötöstä. Laitteessa on kaikki modernin non-invasiivisen hengitystuen perustoimintatilat.

Monivent NEO100 -hengityksen seurantamonitori

Monivent NEO100 ohjaa ja antaa käyttäjälle palautetta vastasyntyneen manuaalisen ventilaation aikana. Hengityksen mittausparametrit siirtyvät langattomasti anturimoduulista näytölle, mikä sujuvoittaa ja vapauttaa työskentelytilaa ventilaatiotilanteessa vastasyntyneen ympärillä. Jatkuvan seurannan ja palautteen avulla terveydenhuollon ammattilaiset voi optimoida manuaalisen ventilaation laatua.

BiliCare-bilirubiinimittari

Mennen Medicalin BiliCare on transkutaaninen bilirubiinimittari, minkä avulla voidaan helposti ja tarkasti mitata vastasyntyneen bilirubiinipitoisuuksia hyperbilirubinemiariskin arvioimiseksi. BiliCare -järjestelmä mittaa bilirubiinipitoisuutta tarkoin mittaustuloksin patentoitua led-valoteknologiaa hyödyntäen. Järjestelmä mittaa bilirubiinitasoja lähettämällä valoa vauvan ulkokorvan lävitse eri aallonpituuksin.

Philips Avalon KTG -laitteet

Philips Avalon tuoteperheen monitorointilaitteet tarjoavat KTG-käyrän ainutlaatuisen ja luotettavan tulkintamahdollisuuden synnytysten hoidon ammattilaisille kliinisen päätöksenteon tueksi. Sykkeiden erotusvalvonta mahdollistaa uniikin Smart Pulse teknologian ansiosta monitoroinnin myös monisikiöraskauksissa (trigeminit). Näyttelyssä voi tutustua Avalon CL -telemetrialaiteisiin ja Avalon-kardiotokografeihin.

Lue lisää Nordic Perinatal Care Spring Meeting 2024 -koulutustapahtumasta täältä.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Jenni Fager

Area Manager

Brands

Mennen Medical, Monivent, Philips Fetal Monitoring

Mika Kuivalainen

Business Development Manager, Neonatal

Brands

Avanos Medical, International Biomedical, LMT Medical Systems, medin Medical, Mennen Medical, Monivent, Timpel Medical

Noora Brusila

Product Specialist

Brands

Mennen Medical, Monivent, Philips Fetal Monitoring