Päivystyskongressi 2022

09.-10. marraskuu 2022

“Uusi sairaala – uudet mahdollisuudet” on tämän vuoden Päivystyskongressin teema. Konferenssi yhdistää luentoja ja työpajoja. Luennoissa keskitytään mm. ensiapuhenkilöstön uusiin rooleihin ja työprosesseihin, simulaation ja koulutuksen kehitykseen, urakehitykseen ja hyvinvointiin. Työpajoihin osallistuvat voivat mm. harjoitella elvytystä, säteilysuojausta sekä tutustua EKG- ja ultraäänitoimenpiteisiin.

Konferenssi järjestetään 9. ja 10. marraskuuta Jyväskylän Paviljongissa. Tule osastollemme juttelemaan ja tutustumaan akuuttihoidon tuotteisiimme:

  • Kestävät monitoritdefibrillaattorit. ZOLL valikoimassa on monitoridefibrillaattoreita, joita käytetään mm. sairaalassa, ambulanssissa ja lentokoneessa.
  • HAMILTON-T1 joka on markkinoiden ensimmäinen täysin varusteltu tehohoitopotilaiden kuljetuksiin kehitetty huipputason ventilaattori, sekä korkean suorituskyvyn HAMILTON-C1 ventilaattoriin jonka integroitu turbiini tarjoaa erinomaisen pneumaattisen suorituskyvyn, joka vastaa teholtaan kompressorikäyttöistä tehohoitoventilaattoria. HAMILTON-C1:n turbiinin tuottama huippuvirtaus 260 l/min. varmistaa optimaalisen suorituskyvyn myös non-invasiivisessa (NIV) hoidossa.
  • The Surgical Companyn potilaan tehokkaan lämmönhallintaan tarkoitettuun Fluido Compact veren- ja nesteenlämmittimeen, Mistral air -lämpöpuhaltimeen sekä laajaan valikoimaan Termoflect peittoja.

Konferenssi on tarkoitettu tehohoidon ja ensiavun ammattilaisille. Katso ohjelma ja lisätietoja Päivystyskongressi 2022:sta täältä.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Mika Teräsvirta

Business Development Manager

Brands

Cardiolex Medical, Hamilton Medical, Philips Respiratory Care, Timpel Medical

Mika Leinonen

Product Specialist

Brands

Avanos Medical, SINAPI Biomedical, TSC Endovision, TSC Patient Temperature Management

Mika Keisu

Product Specialist

Brands

AccuVein, Airtraq, Avanos Medical, SINAPI Biomedical, TSC Endovision, TSC Patient Temperature Management