Laerdal

Little Junior QCPR elvytysnukke

Tehokaan elvytysharjoitukseen

  • Tehokas apu lapsen elvytyskoulutukseen
  • Realistinen elvytysnukke, lapsen koko
  • Reaaliaikainen palaute painelu-puhalluselvytyksestä

Laerdal Little Junior QCPR -ensiapunukke on suunniteltu lasten elvytyksen tehokkaaseen koulutukseen.

Tuotekuvaus

Little Junior -nukessa on QCPR-palauteteknologia, jonka avulla kouluttaja näkee helposti kunkin oppilaan suorituksen ja voi työskennellä tehokkaasti elvytyskoulutuksen laadun ja tehokkuuden parantamiseksi.
Little Junior QCPR -elvytysnukkea on saatavilla yksittäin ja 4 kpl:n pakkauksissa.

Korkealaatuinen elvytys parantaa eloonjäämisen mahdollisuutta

Tutkimusten mukaan oikein tehty painelu-puhalluselvytys (PPE) on suoraan yhteydessä myönteisiin tuloksiin sydämenpysähdystapauksissa. Ensiapukoulutus antaa tarvittavat taidot tehokasta elvytystä varten.

Elvytysnukke, joka tekee harjoittelusta hauskaa ja motivoivaa

Laerdal ‘Little Junior QCPR’ antaa ohjaajalle mahdollisuuden valvoa jopa kuutta oppilasta samanaikaisesti käsikäyttöisellä laitteella. QCPR-ohjaajan sovelluksen avulla suorituksia voi valvoa havainnollisesti, ja ohjaaja näkee, kuka oppilaista tarvitsee lisäohjausta. Näet nopealla silmäyksellä, kuka oppilaista ei paina tarpeeksi voimakkaasti, kuka ei paina oikeassa rytmissä ja kuka ventiloi liikaa. Oppilaat voivat seurata omia tuloksiaan QCPR-oppilaan sovelluksella tai järjestelmään kytketyllä SkillGuide-laitteella.

Objektiivinen palaute ja tulokset motivoivat oppilaita sekä kilpailemaan keskenään että parantamaan omia tuloksiaan. Kilpailuelementti tekee koulutuksesta jännittävämpää ja vuorovaikutteisempaa, ja tämän on todettu parantavan motivaatiota. Perinteisen menetelmän, jossa käytetään valmiusarviointia ja annetaan pisteet koulutuskertojen lopuksi, lisäksi Laerdal ‘Little Junior QCPR’ nukkea voidaan käyttää myös QCPR-kilpailuun, joka on aivan uusi keino tuoda oppilaat osallisiksi PPE-koulutukseen.

QCPR-mittaus- ja palautetekniikalla varustettu elvytysnukke

  • Reaaliaikainen palaute painalluksista ja ventiloinnista
  • Yhteenveto koulutuskerran päätteeksi: kokonaispisteet ja parannusvinkkejä
  • Yksityiskohtaiset tiedot painallusten tauoista, syvyydestä ja nopeudesta, ventilointivolyymistä ja painallusten, ventilaatioiden ja syklien lukumäärä.
APP

QCPR Training sovellus

Tämän mobiilisovelluksen avulla kouluttaja saa suoritustiedot samanaikaisesti jopa kuudesta nukesta. Omien havaintojensa ja sovelluksen antaman palautteen avulla kouluttaja voi helposti ja nopeasti valmentaa oppilaita parantamaan suoritustaan.

Laerdal QCPR Training app
Download

Laerdal koulutustuotteiden tarvikeluettelo

4.28 MB I pdf

Laerdal Little Junior QCPR elvytysnukke

Oletko yksityisasiakas, yritys tai yhdistys?

 

Verkkokaupastamme sydanturva.fi löydät laajan valikoiman defibrillaattoreita ja tarvikkeita, joita voit ostaa suoraan työpaikallesi, yhdistyksellesi tai kotiisi.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus elvytys- ja ensiapuvälineiden myynnistä, ja olemme johtava defibrillaattorien toimittaja Suomessa.