Laerdal

Resusci Anne QCPR elvytysnukke

Realistinen, kestävä moderni klassikko

  • Realistinen anatomia ja sovellusten kanssa yhteensopiva
  • Arvioi useiden ihmisten suorituskykyä reaaliajassa
  • Tehokas koulutus sekä yksilöille että tiimeille

Laerdal ‘Resusci Anne QCPR:ssä on realistinen anatomia, ja se on täysin ohjeistuksen mukainen. Käyttäjä saa tuntuman oikeasta rintakehän vastuksesta, näkee rintakehän nousun ventilaation aikana ja voi harjoitella pään kallistusta / leuan nostoa hengitysteiden avaamiseksi.

Tuotekuvaus

Resusci Anne QCPR -elvytysnukkea on saatavilla kokovartalo- ja torsoversioina.

Laerdal ‘Resusci Anne QCPR’ elvytysnukke ja yhteensopivat palauteyksiköt on suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja niiden käyttöönotto käy nopeasti. Näin käyttäjä voi keskittyä laadukkaaseen elvytysharjoitteluun.

Ventilaatiojärjestelmä tuottaa realistisen rintakehän nousun BMV- (pussi-venttiili-maski) ja MTM-tekniikoilla (suusta-suuhun). Mukana tulee kolme erilaista rintakehän jousta (pehmeä, vakio, kova), joiden avulla rintakehän simuloitua painallusta voi säätää yleisimmällä painallusvoiman vaihteluvälillä (30–60 kg) niin, että saadaan aikaan ohjeiden mukainen painallussyvyys.

QCPR teknologia

QCPR-teknologian avulla sekä kurssin ohjaaja että osallistujat pystyvät tehokkaammin seuraamaan ja rekisteröimään elvytyssuoritukset, mikä tehostaa koulutusta ja lisää sen arvoa seuraavasti:

  • Tarjoaa tehokkaampaa koulutusta sekä yksittäisille opiskelijoille että koko kurssille
  • Voit harjoitella haluamassasi paikassa
  • Arvioi useiden henkilöiden suorituksia reaaliaikaisesti
  • Antaa koko ryhmälle debriefing-palautteen keskittyen samalla yksilösuorituksiin

APP

QCPR Training sovellus

Tämän sovelluksen avulla ohjaaja voi seurata tarkasti jopa kuuta nukkea samanaikaisesti. Omien havaintojen ja sovelluksen antaman palautteen avulla ohjaaja voi helposti ja nopeasti ohjeistaa oppilaita.

Laerdal QCPR Training app
Download

Laerdal Resusci High Performance CPR tuoteluettelo

1.11 MB I pdf

Laerdal koulutustuotteiden tarvikeluettelo

4.28 MB I pdf

Laerdal Resusci Anne QCPR elvytysnukke

Oletko yksityisasiakas, yritys tai yhdistys?

 

Verkkokaupastamme sydanturva.fi löydät laajan valikoiman defibrillaattoreita ja tarvikkeita, joita voit ostaa suoraan työpaikallesi, yhdistyksellesi tai kotiisi.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus elvytys- ja ensiapuvälineiden myynnistä, ja olemme johtava defibrillaattorien toimittaja Suomessa.