Laerdal

SimPad PLUS ja SkillReporter -ohjausyksikkö

Helppokäyttöiset simulaatiovälineet tehostavat opetusta

 • Reaaliaikainen elvytyspalaute, tallentaa tiedot ja laskee kokonaispistemäärän.
 • Intuitiivinen kosketusnäyttö, mobiilisuunnittelu ja integroitu datakäsittely
 • Käyttäjäystävällinen ja räätälöity raportointi

Laerdal SimPad PLUSin ja SkillReporterin avulla voit valvoa langattomasti jopa kuutta elvytysnukkea samanaikaisesti. Ohjaaja voi samalla ohjeistaa ja auttaa oppilasta, jolla on vaikeuksia laadukkaan elvytyksen suorittamisessa.

Tuotekuvaus

SimPad PLUS ja SkillReporter helpottavat reaaliaikaisen palautteen antamista, keräävät tietoja ja laskevat kokonaispistemäärän ja auttavat siten antamaan perusteellista elvytyskoulutusta ja tarkastelemaan edistymistä.

Huom: Yhteensopiva vain Laerdal Resusci -elvytysnukkejen kanssa.

SimPad PLUS on suunniteltu helposti mukana kuljetettavaksi, ja siinä on intuitiivinen kosketusnäyttö, käyttäjäystävälliset harjoitustilanteet ja integroitu dataloki, joten se auttaa saavuttamaan oppimistavoitteet helposti ja yksinkertaisesti.

Voit käyttää SimPad PLUS:a SkillReporter-ohjausyksikön kanssa tähän

 • Harjoittele hengenpelastustaitoja tilanteessa, jossa potilasta ei ole vielä tuotu sairaalaan
 • Varmista potilaankäsittelyvalmiuksien yhtenäinen harjoittelu
 • Tarjoa laadukasta ja edistynyttä valmiusharjoittelua
 • Paranna vastasyntyneen käsittelyä epäsäännöllisen synnytyksen yhteydessä
 • Tarjoa korkealaatuista painelu-puhalluselvytyskoulutusta
 • Harjoittele kliiniset vaatimukset täyttävän valmiuskoulutuslaitteen yhteydessä

SkillReporter-ohjausyksikkö on helppokäyttöinen ja tarkoituksenmukaisesti rakennettu

Kestävä, kädessä pidettävä laite on helppo asentaa ja käyttää. SkillReporter perustuu Laerdalin kehittämään SimPad PLUS -laitteeseen, joka on tarkoitettu erityisesti simulaatioihin ja painelu-puhalluselvytyksen harjoitteluun.

SimPad PLUS -laitteen ja siihen asennetun SkillReporter-ohjelmiston voi yhdistää Resusci-elvytysnukkeihin. Molemmat tuotteet voi kytkeä USB-kaapelilla, ja Resusci-Annen voi yhdistää myös langattomasti. Kun käytössä on useampi ensiapunukke, langattoman yhteyden tukemiseen voi käyttää reititintä.

Helppotajuinen ja reaaliaikainen palaute

SimPad PLUS ja SkillReporter-ohjelmisto tarjoavat kattavat, helppokäyttöiset palautetiedot, joilla voit tehostaa QCPR-koulutusta. Koulutuksen aikana ohjaaja valvoo seuraavia mittaustietoja jopa kuudesta elvytysnukesta samanaikaisesti:

 • Painelunopeus ja -syvyys
 • Oikea siirtyminen jokaiseen painallukseen
 • Oikea käsien asema rintakehällä
 • Taukojen tiheys ja pituus
 • Sopivat puhallukset
 • Keskeisten tapahtumien automaattiset ja manuaaliset kommentit elvytyssimulaation aikana

Tarvittaessa koulutus tehdään arviointitilassa (Assessment Mode), jossa palautetta ei anneta jatkuvasti vaan tiedot tallennetaan arviointiraporttiin.

SkillReporter-ohjausyksikkö nostaa esiin parannuskohteita

SimPad PLUS ja SkillReporter laskevat suorituksesta kokonaispistemäärän ja koostavat harjoituksen aikana tehtyjen mittausten pohjalta osa-alueita, joilla on kehittymistarpeita.

Yksityiskohtaisiin mittaustuloksiin on helppo siirtyä tulosyhteenvedosta ja antaa siten täsmällistä palautetta osa-alueista, joilla on kehittymistarpeita. Tämä joustavuus antaa kouluttajalle mahdollisuuden tarjota räätälöityä palautetta kullekin oppilaalle, jotta nämä voivat oppia ja kehittää PPE-suoritustaan.

Mittaustulokset ja raportit on helppo siirtää PC-tietokoneelle, jolla niitä voi helposti tarkastella, tulostaa ja tehdä varmuuskopioita ilmaisen ohjelmiston avulla.

Download

Laerdal koulutustuotteiden tarvikeluettelo

4.28 MB I pdf

Laerdal SimPad PLUS ja SkillReporter-ohjausyksikkö

Oletko yksityisasiakas, yritys tai yhdistys?

 

Verkkokaupastamme sydanturva.fi löydät laajan valikoiman defibrillaattoreita ja tarvikkeita, joita voit ostaa suoraan työpaikallesi, yhdistyksellesi tai kotiisi.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus elvytys- ja ensiapuvälineiden myynnistä, ja olemme johtava defibrillaattorien toimittaja Suomessa.