Philips Fetal Monitoring

Avalon CL telemetrialaitteet

Turvallista ja laadukasta monitorointia langattomasti raskauden ja synnytyksen aikana

  • Äidin pulssin ja sikiöiden sykkeiden erotusvalvonta langattomasti
  • Vapaa liikkuminen synnytyksen luonnollisen edistymisen tukena
  • Korkealaatuista KTG-seurantaa myös vedessä sekä lähiverkon alueella


Philips Avalon CL on langaton monitorointijärjestelmä, joka soveltuu äidin ja sikiöiden seurantaan raskauden ja synnytyksen aikaisessa hoidossa. Langattomuus ja ainutlaatuinen signaali mahdollistavat äidin vapaan liikkumisen, minkä ansiosta Avalon CL on saavuttanut markkinajohtajuuden Suomessa erityisesti vesisynnytysten hoidossa.

Tuotekuvaus

Philips Avalon CL Telemetrialaite on yhdistettävissä kaikkiin Avalon tuoteperheen KTG-laitteisiin. Avalon CL mahdollistaa äidin ja sikiöiden monitoroinnin vaivattomasti myös monisikiöraskauksissa, niin raskauden, kuin synnytyksen aikaisessa hoidossa.

Liikkumavapaus ja monitorointi vedessä

Philips Avalon CL langaton monitorointiratkaisu tukee synnytyksen luonnollista ja fysiologista edistymistä vapaan liikkumisen myötä. Langattomien antureiden ainutlaatuinen toiminnallisuus mahdollistaa turvallisen KTG-seurannan erinomaisesti myös vedessä ja ammesynnytyksissä.

Langattomuus

Langattomat anturit voidaan sijoittaa mihin tahansa CL -tukiaseman kytkentäpaikkaan. Tukiasemassa on sisäänrakennettu radioyhteys tukiaseman ja antureiden välistä tiedonsiirtoa varten.

Langattomien antureiden Smart Pulse teknologian ja sykkeiden erotusvalvonnan avulla voidaan monitoroida sekä äidin, että sikiön sykettä yhtäaikaisesti Toco+MP (Maternal Pulse) supistusanturilla. Langattomia antureita on saatavilla kolme erilaista (US, Toco+MP ja ECG/IUP), mikä mahdollistaa kaikkien KTG-tulkinnassa tarvittavien parametrin mittauksen.

Philips Wide Range Pod

Laajan kantaman Wide Range Pod

Philipsin ISP Intelli Space Perinatal synnytyksenvalvontajärjestelmässä on mahdollista lisätä antureiden kantavuutta valmistajan validoiman lähiverkon alueelle pitkän kantaman CL- pod laitetta (Wide Range Pod) apuna käyttäen.

Download

Avalon CL -esite

2.22 MB I pdf

Avalon Family -esite

1.62 MB I pdf

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Noora Brusila

Product Specialist

Brands

Mennen Medical, Monivent, Philips Fetal Monitoring

Jenni Fager

Perhevapaa

Brands

Mennen Medical, Monivent, Philips Fetal Monitoring