Philips Respiratory Care

Trilogy Evo kotiventilaattori

Responsiivinen, kannettava elämää ylläpitävä hengityslaite

 • Suukappaleventilaatio, MPV
 • Digitaalinen AutoTrak, automaattinen hengityksen triggaus ja edistynyt vuodon kompensointiominaisuus
 • Alhaiset omistuskustannukset

Philips Trilogy Evo kotiventilaattori tarjoaa todistetusti suorituskykyä non-invasiivisessa (NIV) ja invasiivisessa ventilaatiossa. Kotiventilaattori on suunniteltu käytettäväksi muuttuvissa hoitoympäristöissä sekä aikuis- että lapsipotilailla ja akun käyttöikä on pitkä. Trilogy Evossa on useita ominaisuuksia ja tiloja, kuten AVAPS ja Digital AutoTrak, jotka mukauttavat hoidon yksittäisen potilaan mukaan, optimaalisen hoitomyöntyvyyden ja hoidon varmistamiseksi.

Tuotekuvaus

Hengitystiesairauksista kärsiville potilaille monet jokapäiväiset toimet voivat olla haastavia. Siksi asianmukainen ja tehokas hoito voi parantaa merkittävästi elämänlaatua. Philips tarjoaa useita kotiventilaattoriratkaisuja, jotka kattavat potilaiden eri tarpeita. Philipsin Trilogy Evo on ihanteellinen ratkaisu potilaille, jotka tarvitsevat hengitysapua 24/7.

Trilogy Evo kotiventilaattori on elämää ylläpitävä hengityslaite, joka vastaa yksittäisten potilaan tarpeisiin ja ajan myötä tapahtuviin muutoksiin. Se on suunniteltu invasiiviseen ja non-invasiiviseen ventilaatioon yli 2,5 kg painaville potilaille. Sen akunkesto on jopa 15 tuntia, ja jatkuva akun käyttöajan näyttö varmistaa korkean liikkuvuuden.

Care Orchestrator -ohjelmiston avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat tarkastella potilaan hengitystukea ja säätää hoitoa potilaan tarpeiden mukaan. Tämä helpottaa päätösten tekemistä hengityshoidon optimoimiseksi.

Suukappaleventilaatio (on-demand)

Suukappaleventilaatio (MPV) tarjoaa potilaille tarvittaessa ventilaation. MPV ei vaadi sisäänhengitysponnistusta hengityksen laukaisemiseksi. Philipsin ainutlaatuinen trigger-toiminto havaitsee, milloin potilas tarttuu suukappaleeseen tai irrottaa sen, antaen pyydetyn ventilaation, potilashälytysten turvatessa käyttöä.

Herkkä sopeutuminen jokaisen potilaan hengitykseen

Trilogy Evo:n teknologiset ominaisuudet auttavat optimoimaan hoidon jokaiselle potilaalle automaattisen mukautumisen avulla. Yksi niistä on Digital AutoTrak, joka on herkkä trigger-toiminto ja vuodon kompensointialgoritmi. Automaattinen hengitystriggeri mukautuu potilaan luonnollisen hengityksen mukaan, ei vaadi manuaalisia asennuksia ja auttaa lisäämään synkronointia ja mukavuutta potilaalle. Lisäksi Digital AutoTrak tarjoaa automaattisen vuodonkompensoinnin, joka säätää automaattisesti esimerkiksi silloin kun maski pääsee liikkumaan vähän tai potilaalla on esimerkiksi runsaasti kasvojen alueen karvoitusta.

Digitaalisen AutoTrakin lisäksi Trilogy Evo -kotiventilaattori sisältää AVAPS ja Auto EPAP teknologiaa. AVAPS säätää automaattisesti hengityslaitteen tuen halutun hengityksen tilavuuden saavuttamiseksi. Auto EPAP säätää ennakoivasti alhaisimpaan tehokkaaseen paineeseen hallitakseen ylähengitysteitä.

Trilogy Evo kotiventilaattorin ominaisuudet ja edut

 • Yksinkertainen ja intuitiivinen kosketusnäytöllinen käyttöliittymä
 • Kannettava ja jopa 15 tuntia kestävä akku
 • Voidaan käyttää yli 2,5 kg painaville lapsille
 • Mukautettavissa monipuolisilla piireillä ja tiloilla hoidon mukauttamiseksi potilaalle
 • Varustettu uusimmalla viestintäteknologialla
 • Pääsy tarkastella potilastietoja Care Orchestratorin avulla
 • On-demand hengitys suukappaleella
 • Non-invasiivinen ja invasiivinen ventilaattorituki, joka lisää herkkyyttä useille aikuis- ja lapsipotilaille
 • Tilavuus- ja painetilat, AVAPS-AE-, SpO2- ja EtCO2-valvonta
 • Hälytykset jokaiselle parametrille
 • Säätää automaattisesti hengityslaitteen tuen potilaan hengityksen mukaan
 • Liikkumisvapautta asennettavalla, helppokäyttöisellä kantolaukulla rullatelineelle tai pyörätuolille
 • Alhaiset käyttökustannukset, sillä Trilogy Evo tarvitsee ennaltaehkäisevää huoltoa vain neljän vuoden välein ja minimaalisesti välineitä kalibrointiin
Philips Care Orchestrator

Ohjelmisto yhdistettyä hoitoa varten

Trilogy Evo kodin kotiventilaattori on yhteensopiva Care Orchestratorin kanssa.

Care Orchestrator

Care Orchestrator -ohjelmistosovellus on suunniteltu ammattilaisten käyttöön. Sen avulla voi kerätä, tallentaa, hallita ja tarkastella erilaisten Philips-laitteiden luomia yhteensopivuustietoja hengityshoitoa ja unihoitoa varten kotona. Alusta tarjoaa käyttökelpoisia potilastietoja, jotka mahdollistavat helpon ja virtaviivaisen yhteistyön etähoitotiimeille. Viime kädessä Care Orchestratorin avulla voi optimoida työnkulkuja ja tarjota kohdennettua ja tehokasta hoitoa uni- ja hengityspotilaille.

VIDEO

Setting up circuits with the new Trilogy Evo ventilator

 

This Trilogy Evo ventilator introduction video shows the different features of the product and how you set up the circuits.

Philips SRC koulutus

 

Philips tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia koulutuksia uni- ja hengityshoitoratkaisuihinsa.

Materiaali sisältää laitteiden käyttöön keskittyviä verkkokursseja, symposiuminauhoituksia ja webinaareja.

 

Philips SRC koulutus
Download

Trilogy Evo -esite

962.91 KB I pdf

Trilogy Evo tekniset tiedot

198.89 KB I pdf

Trilogy Evo tarvikeluettelo

1.87 MB I pdf

Care Orchestrator -esite

1.48 MB I pdf

Care Orchestrator Essence -esite

827.59 KB I pdf

Philips maskit ja tarvikkeet

4.04 MB I pdf

Philips Trilogy Evo kotiventilaattori

Oletko potilas vai kuluttaja?

 

Ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaasi, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää laitteesi käyttöön, mukaan lukien asennus, puhdistus ja huolto, lisävarusteet ja korjaukset.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Mika Teräsvirta

Business Development Manager

Brands

ABM Respiratory Care, Cardiolex Medical, Hamilton Medical, Microlife Respiratory Care, Philips Respiratory Care, Timpel Medical