Philips Respiratory Care

DreamStation BiPAP kotiventilaattori

Non-invasiivinen kaksoispaineventilaatio

  • Mukautuu jokaisen potilaan hengitykseen ja muuttuviin tarpeisiin
  • Herkkä, automaattinen hengityksen laukaisu ja vuodon kompensointi
  • Automaattinen hengitysteiden hallinta

DreamStation BiPAP kotiventilaattori tukee potilaita reagoivassa, non-invasiivisessa kaksoispaineventilaatiossa. Laitteen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä muodostaa yhteyden online-alustoihin, jotka antavat potilaille valtuudet ja antavat kliinikoille mahdollisuuden seurata ja mukauttaa hoitoa käytännöllisellä näkemyksellä.

DreamStation BiPAP -kotiventilaattori on saatavana kahtena versiona: DreamStation BiPAP AVAPS ja DreamStation BiPAP S/T.

Tuotekuvaus

Hengitystiesairauksien kanssa eläminen vaikuttaa suuresti potilaan jokapäiväiseen elämään. Asianmukainen ja tehokas hoito voi parantaa merkittävästi elämänlaatua. Philips tarjoaa useita kotiventilaattoriratkaisuja kattamaan monipuolisesti potilaiden tarpeita. DreamStation BiPAP on ihanteellinen ratkaisu yli 18 kg painaville potilaille, jotka tarvitsevat non-invasiivista kaksoispaineventilaatiota.

DreamStation BiPAP kotiventilaattori on suunniteltu potilasta ajatellen: Pieni ja kevyt kotiventilattori on helppo sijoittaa yöpöydälle. Siinä on helppokäyttöiset valikot, etupuolen näyttö jota voi käyttää makuulla tai istuen sängyssä. Ilmankostuttimen puhdistaminen on helppoa yksiosainen vesikammion ansiota. Lisäksi integroitu Bluetooth ja valinnainen wifi- ja matkapuhelinmodeemit mahdollistavat helpon yhteyden hoitoalustoille.

DreamStation BiPAP -kotiventilaattorista on kaksi versiota: DreamStation BiPAP AVAPS ja DreamStation BiPAP S/T.

DreamStation BiPAP AVAPS

DreamStation BiPAP AVAPSissa on useita hyödyllisiä ventilaatio-ominaisuuksia ja kaksi tilaa enemmän kuin S/T-versiossa.

Ensinnäkin siinä on taatun keskimääräisen tilavuuden paineen tuki (AVAPS). AVAPSin avulla DreamStation BiPAP AVAPS tarjoaa räätälöityä potilaiden hoitoa mukautumalla automaattisesti taudin etenemiseen ja muuttuviin potilaan tarpeisiin. Se auttaa säilyttämään optimaalisen potilaan mukavuuden ja tukemaan potilaan hoidon ja ventilaation tehokkuutta yksinkertaistaen samalla titrausprosessia. Toiseksi DreamStation BiPAP AVAPSissa on paineenhallinta (PC). PC-tilassa voit asettaa sisäänhengitysajan jokaiselle hengitykselle. Nämä kaksi lisätilaa tekevät DreamStation BiPAP AVAPSista loistavan laitteen esim. neuromuskulaarisia sairauksia sairastaville potilaille ja nuorille (18 kg painaville) lapsille, jotka tarvitsevat jatkuvaa hengitystukea.

DreamStation BiPAP S/T

DreamStation BiPAP S/T on yksinkertaisempi malli ja loistava ratkaisu, jos potilas ei tarvitse DreamStation AVAPSin lisätoimintoja.

DreamStation BiPAP S/T:ssä on kolme tilaa CPAP, S ja S/T. S tarkoittaa spontaania ja T on asetettu aika. Spontaanissa tilassa spontaanisti hengittävät potilaat päättävät sisäänhengitysajan jokaiselle spontaanille hengitykselle. S/T-tilassa laite auttaa, kun potilas ei hengitä spontaanisti ja aloittaa ventilaation. Jokainen hengitys voidaan asettaa tiettyyn aikaan ja mukauttaa yksilöllisesti potilaan ja häiriön mukaan, mukavuuden lisäämiseksi.

Automaattinen hengityksen triggaus ja vuodon kompensointi

Sekä AVAPS- että S/T-kotiventilaattorissa on Digital AutoTrak-toiminto. Digital AutoTrak on automatisoitu hengityksen laukaisu-, syklitys- ja vuodonkompensointialgoritmi, joka säätää ventilaation potilaan luonnollisen hengityksen mukaan. Digital AutoTrak mukauttaa hengityksen laukaisua ja sykliä potilaan taudin edetessä ja auttaa poistamaan manuaalisten säätöjen tarpeen.

Automaattinen hengitysteiden hallinta

Automaattinen ilmateiden hallinta (AAM) on DreamStation BiPAP kotiventilaattorin lisäominaisuus. AAM:n avulla DreamStation BiPAP voi hallita automaattisesti ja dynaamisesti potilaan ylempiä hengitysteitä kaikissa hengitystiloissa. Öisin laite tarkkailee jatkuvasti ylähengitysteiden muutoksia ja reagoi niihin matalimmalla mahdollisella paineella. AAM:n tarkoitus on tarjota alhaisimmat kaksitasoiset paineet potilaan ventilaatiotarpeiden hoitamiseksi.

Philips Care Orchestrator

Ohjelmisto yhdistettyä hoitoa varten

DreamStation BiPAP kotiventilaattori on yhteensopiva Care Orchestratorin kanssa.

Care Orchestrator

Care Orchestrator -ohjelmistosovellus on suunniteltu ammattilaisten käyttöön. Sen avulla voit kerätä, tallentaa, hallita ja tarkastella erilaisten Philips-laitteiden luomia yhteensopivuustietoja hengityshoitoa ja unihoitoa varten kotona. Alusta tarjoaa käyttökelpoisia potilastietoja, jotka mahdollistavat helpon ja virtaviivaisen yhteistyön etähoitotiimeille. Viime kädessä Care Orchestratorin avulla voit optimoida työnkulkuja ja tarjota kohdennettua ja tehokasta hoitoa uni- ja hengityspotilaillesi.

Philips SRC koulutus

 

Philips tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia koulutuksia uni- ja hengityshoitoratkaisuihinsa.

Materiaali sisältää laitteiden käyttöön keskittyviä verkkokursseja, symposiuminauhoituksia ja webinaareja.

 

Philips SRC koulutus
Download

DreamStation BiPAP AVAPS -esite

1.99 MB I pdf

DreamStation BiPAP S/T tekniset tiedot

1.53 MB I pdf

Care Orchestrator -esite

1.48 MB I pdf

Care Orchestrator Essence -esite

827.59 KB I pdf

Philips maskit ja tarvikkeet

4.04 MB I pdf

Philips BiPAP A40 Pro kotiventilaattori

Oletko potilas vai kuluttaja?

 

Ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaasi, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää laitteesi käyttöön, mukaan lukien asennus, puhdistus ja huolto, lisävarusteet ja korjaukset.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Mika Teräsvirta

Business Development Manager

Brands

ABM Respiratory Care, Cardiolex Medical, Hamilton Medical, Microlife Respiratory Care, Philips Respiratory Care, Timpel Medical