Philips Sleep Therapy

Philips kokokasvomaskit

Laaja valikoima mukavia ja käyttäjäystävällisiä maskeja

  • Suunniteltu helppokäyttöiseksi ja mukavaksi
  • Laaja valikoima tyynyjä ja kokoja
  • Ihanteellinen potilaille, joilla on ongelmia hengittää nenän kautta

Philips tarjoaa laajan valikoiman kokokasvomaskeja käytettäväksi uniapnean hoitoon ja kotiventilaatioon. Kokokasvomaski on ihanteellinen potilaille, joilla on nenän tukkeuma tai potilaille, jotka jostain muusta syystä eivät voi hengittää nenän kautta.

Philipsin kokokasvomaskeja on saatavana useilla eri malleilla ja materiaaleilla, joten jokainen potilas voi löytää itselleen sopivan ratkaisun.

Tuotekuvaus

Oikean maskin hankkiminen on tehokkaan hoidon avain. Philips tarjoaa laajan valikoiman maskeja, joita voidaan käyttää yhdessä minkä tahansa Philipsin uniapnean hoitolaitteen tai kotiventilaattorin kanssa.

Kokokasvomaski on ihanteellinen potilaille, joilla on allergiaa tai vilustumisoireista johtuvia nenän tukkeumia tai usein tukkoisuutta. Se sopii myös potilaille, jotka jatkavat hengittämistä suun yö aikaan eivätkä pysty käyttämään nenä tai sierainmaskia. Tutustu Philipsin kokokasvomaski valikoimaan alla.

Philips DreamWear kokokasvomaskit

DreamWear Full Face

DreamWear-maskit on suunniteltu niin, että tuntuu siltä, ettei käyttäisi mitään. DreamWear Full Face on huomaamaton ja tarjoaa potilaille vapauden nukkua halutussa asennossa, koska letkut ja vuotoportti on sijoitettu pään yläosaan. Suunnittelu tarjoaa vapaan näkökentän lukemiseen tai television katseluun. Lisäksi DreamWear Full Facessa on erittäin kevyt ilmaletku ja kangashihnat, jotka estävät ärsytystä ja punaisten jälkien muodostumasta kasvoille.

Philips FitLife kokokasvomaskit

FitLife

FitLife on kokokasvomaski, joka peittää kasvot kokonaan. Maski on helppo kiinnittää ja säätää klipsien avulla, eikä sitä tarvitse säätää uudelleen irrotuksen jälkeen. Se tasapainottaa painetta ja virtausnopeutta maskin sisällä suuren pinta-alansa ansiosta. FitLife-kokokasvomaski jakaa painetta vähemmän paine herkille kasvojen alueille ja minimoi silmien ärsytyksen. Samalla potilaat saavat vapaan näkökentän. FitLife on maski, joka sopii erinomaisesti potilaille, joilla on erityistarpeita, esim. lapsipotilaat tai potilaat, jotka kärsivät klaustrofobiasta.

Philips Amara View kokokasvomaskit

Amara View

Kuten nimestä voi päätellä, Amara View -kokokasvomaski tarjoaa vapaan näkökentän. Sitä on helppo käyttää kätevien magneettisten pääremmien pidikkeiden ansiosta. Pehmeät ja mukavat pääremmit, joissa ei ole otsakiilaa, sekä minimaalinen pehmuste nenän alla estävät ärsytystä ja punaisia jälkiä.

Philips Amara Gel kokokasvomaskit

Amara Gel

Amara Gel -kokokasvomaski on luotu edistyneellä geeliteknologialla lisämukavuuden ja parannetun tiivisteen saavuttamiseksi. Ergonominen geelityyny mukautuu kasvojen muotoihin. Lisäksi maski on pieni ja kevyt, ja siinä on vaihdettavat geelityynyt.

Philips Amara kokokasvomaskit

Amara

Amara kokokasvomaski on pieni ja helppo koota ja säätää. Se on varustettu silikonityynyillä, joten maski on erittäin kevyt. Tyynyt ovat vaihdettavissa ja ne on helppo asentaa yhdellä napsautuksella.

VIDEO

DreamWear Full face mask CPAP mask

 

Philips Respironics brings the benefits of DreamWear CPAP mask system to a broader patient population with more freedom of choice and increased flexibility.

Philips SRC koulutus

 

Philips tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia koulutuksia uni- ja hengityshoitoratkaisuihinsa.

Materiaali sisältää laitteiden käyttöön keskittyviä verkkokursseja, symposiuminauhoituksia ja webinaareja.

 

Philips SRC koulutus
Download

DreamWear Mask Family -esite

2.16 MB I pdf

Philips maskit ja tarvikkeet

4.04 MB I pdf

Philips DreamWear kokokasvomaskit

Oletko potilas vai kuluttaja?

 

Ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaasi, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää laitteesi käyttöön, mukaan lukien asennus, puhdistus ja huolto, lisävarusteet ja korjaukset.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Samuli Välimäki

Product Specialist

Brands

Philips Sleep Therapy, ZOLL Itamar