Philips Sleep Therapy

Philips nenämaskit

Lisää mukavuutta ja hoitomukavuutta

  • Suunniteltu lisäämään hoitomyöntyvyyttä
  • Liikkumisen vapaus
  • Vapaa näkökenttä

Philipsin laaja nenämaskivalikoima auttaa sinua ja potilasta onnistumaan uniapnean ja hengityselinten sairauksien kotihoidossa. Philipsin nenämaskit ovat pieniä ja kevyitä, mikä lisää mukavuutta ja liikkumisvapautta. Lisäksi ne tarjoavat esteettömän näkymän television katseluun tai lukemiseen.

Tuotekuvaus

Oikean maskin valitseminen on tehokkaan hoidon avain. Philips tarjoaa laajan valikoiman maskeja, joita voi käyttää yhdessä minkä tahansa Philipsin uniapnean hoitolaitteen tai kotiventilaattorin kanssa.

Nenämaskia tarjotaan yleensä hoidon alussa, koska niiden hoitomyöntyvyyden uskotaan olevan parempi kuin muiden maskityyppien. Tutustu tarkemmin Philipsin laajaan valikoimaan mukavia ja tehokkaita nenämaskeja.

Philips DreamWear Under The Nose nenämaskit

DreamWear Under The Nose

DreamWear-maskiperheessä on kaikki, mitä unilääkäri tarvitsee mukaan lukien mukava nenänalusmaski – DreamWear Under The Nose. Maskin runko on valmistettu pehmeästä, kevyestä ja joustavasta silikonista ja tarjoaa vapaan näkökentän. Siinä on uloshengitysportti pään yläosassa, jotta potilas voi nukkua halutussa asennossa koko yön.

Philips Therapy Mask 3100 NC nenämaskit

Therapy Mask 3100 NC

Therapy Mask 3100 NC -nenämaski on erittäin pieni, kevyt ja mukava. Se on helppokäyttöinen ja on varustettu säädettävillä pääremmeillä ja nenätyynyn magneettikiinnityksellä. Huomaamaton maski on saatavana kahdessa versiossa, NC (nenänalusmaski) ja SP (silikonityynyt), joiden avulla potilaat voivat vaihtaa tyynyjä pitäen samalla rungossa.

Philips Pico nenämaskit

Pico

Pico-nenämaski on kevyt, pieni ja käyttäjäystävällinen. Siinä on hyvä nenätyyny, joka on mukava ja tarjoaa liikkumavapauden. Pääremmi on ohut ja siinä on stabiloiva hihna ja integroitu otsatuki.

Philips Wisp nenämaskit

Wisp

Wisp-nenämaskissa on pieni pehmuste, jossa on minimaalinen kosketus optimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Se tarjoaa potilaille selkeän näkymän ilman otsatyynyjä. Pääremmit on helppo asentaa ja säätää magneettiklipsien ja nauhojen avulla. Maskissa on integroitu letkutuki pukemisen helpottamiseksi. Maskiin on saatavilla lisätarvikkeena muoviklipsit.

Philips DreamWisp nenämaskit

DreamWisp

DreamWisp-nenämaskissa letku liitetään pään päällä olevaan porttiin. Se tarjoaa potilaille vapauden nukkua haluamassaan asennossa koko yön. Maski on nopea ja helppo pukea ja riisua sen magneettisten klipsien ansiosta. Siinä on kevyt ilmaletku, joka estää punaisten jälkien muodostumisen kasvoille.

Philips Wisp Pediatric nenämaskit

Wisp Pediatric

Wisp Pediatric -nenämaski on suunniteltu erityisesti 5 kg – 7-vuotiaille lapsille. Siinä on hauska, kuviollinen pääremmi, muokattu nenätyynyn muoto ja vuodonkorjaussäädin, jonka avulla vanhemmat tai huoltajat voivat säätää maskia vuotojen varalta sitä poistamatta. Pääremmissä on klipsit ja säädettävät olkaimet, tyynyssä on auto-seal tiiviste ja 360° kääntyvä, kyynärpää mikä kaikki lisää mukavuutta ja liikkumisvapautta.

Philips Wisp Youth nenämaskit

Wisp Youth

Wisp Youth -nenämaski on samanlainen kuin Wisp-maski mutta suunniteltu yli 7-vuotiaille tai 18 kg painaville lapsille. Maski on pehmeä ja mukava, siinä on pieni nenätyyny, joka on varustettu auto-seal tekniikalla ja sitä on helppo säätää klipsien ja hihnojen avulla.

Philips SRC koulutus

 

Philips tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia koulutuksia uni- ja hengityshoitoratkaisuihinsa.

Materiaali sisältää laitteiden käyttöön keskittyviä verkkokursseja, symposiuminauhoituksia ja webinaareja.

 

Philips SRC koulutus
Download

DreamWear Mask Family -esite

2.16 MB I pdf

Therapy Mask System 3100 -esite

1.96 MB I pdf

Wisp Nasal Mask Family -esite

1.76 MB I pdf

Wisp Pediatric Nasal Mask -esite

1.43 MB I pdf

Philips maskit ja tarvikkeet

4.04 MB I pdf

Philips DreamWisp nenämaskit

Oletko potilas vai kuluttaja?

 

Ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaasi, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää laitteesi käyttöön, mukaan lukien asennus, puhdistus ja huolto, lisävarusteet ja korjaukset.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Samuli Välimäki

Product Specialist

Brands

Philips Sleep Therapy, ZOLL Itamar