Philips Sleep Therapy

Philips sierainmaskit

Pienet, mukavat ja lähes huomaamattomat maskit

  • Minimaalinen kosketus kasvoihin
  • Liikkumisen vapaus
  • Selkeä näkökenttä

Philipsin sierainmaskit ovat pieniä, kevyitä ja niillä on vain vähän suoraa kosketusta potilaan kasvoihin. Maskit tarjoavat liikkumisvapauden ja vapaan näkökentän, mikä myös helpottaa potilaan sopeutumista uniapneahoitoon. Philipsin sierainmaskit tarjoavat potilaallesi mukavan ja tehokkaan vaihtoehdon uniapnean hoitoon ja kotiventilaatioon.

Tuotekuvaus

Oikea maski on tehokkaan hoidon avain. Philips tarjoaa laajan valikoiman maskeja, joita voidaan käyttää yhdessä minkä tahansa Philipsin uniapnean hoitolaitteen tai koti ventilaattorin kanssa.

Sierainmaskissa on tyyny, joka tiivistyy jokaisen sieraimen ympärillä koskettamalla mahdollisimman vähän kasvoja. Nämä maskit sopivat erinomaisesti potilaille, joilla on poikkeava nenän väliseinä tai parta, tai potilaille, jotka yksinkertaisesti haluavat mahdollisimman vähän suoraa kosketusta maskin ja kasvojen välillä. Tutustu Philipsin mukaviin ja tehokkaisiin sierainmaski valikoimaan alla.

Philips DreamWear Silicone sierainmaskit

DreamWear Silicone

Philipsin DreamWear-maskit on suunniteltu niin, että tuntuu siltä, ettei käyttäisi mitään. Sarjan sierainmaski on nimeltään DreamWear Silicone. Maski on kevyt ja mukava, ja sitä on saatavana erikokoisina eri potilaiden mukaan. Maskin muotoilu ja pehmeä letkusto auttavat estämään punaisia jälkiä, epämukavuutta ja ärsytystä. Lisäksi letku ja uloshengitysventtiili on sijoitettu pään päälle, mikä lisää liikkumisvapautta.

Philips Therapy Mask 3100 SP sierainmaskit

Therapy Mask 3100 SP

Therapy Mask 3100 SP -sierainmaski on erittäin pieni, kevyt ja mukava. Se on helppokäyttöinen ja varusteltu säädettävien pääremmien ja tyynyn magneettikiinnityksellä. Tämä huomaamaton maski on saatavana kahdessa versiossa, SP (silikonityynyt) ja NC (nenäkehto), joiden avulla potilaat voivat vaihtaa tyynyjä vaihtamatta runkoa. Silikonityynyt on kehitetty käyttämällä kasvojen 3D-skannausteknologian tietoja ja suunniteltu sopimaan erilaisiin sierainten muotoihin.

Philips Nuance Pro sierainmaskit

Nuance Pro

Nuance Pro on mukava sierainmaski, joka vähentää merkittävästi vuotojen riskiä. Geelityynyt parantavat maskin tiiviyttä, geelirunko ja liukastumista estävät pääremmit estävät maskin siirtymisen yön aikana. Siinä on kevyt letku ja 360° kääntyvä kyynärpääliitin, mikä lisää mukavuutta ja liikkumisvapautta.

Philips SRC koulutus

 

Philips tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia koulutuksia uni- ja hengityshoitoratkaisuihinsa.

Materiaali sisältää laitteiden käyttöön keskittyviä verkkokursseja, symposiuminauhoituksia ja webinaareja.

 

Philips SRC koulutus
Download

DreamWear Mask Family -esite

2.16 MB I pdf

Therapy Mask System 3100 -esite

1.96 MB I pdf

Philips maskit ja tarvikkeet

4.04 MB I pdf

Philips Therapy Mask 3100 SP sierainmaskit

Oletko potilas vai kuluttaja?

 

Ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaasi, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää laitteesi käyttöön, mukaan lukien asennus, puhdistus ja huolto, lisävarusteet ja korjaukset.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Samuli Välimäki

Product Specialist

Brands

Philips Sleep Therapy, ZOLL Itamar