ZOLL Medical

ZOLL AED 3 BLS defibrillaattori

Kehitetty ammattilaiskäyttöön

  • Yksityiskohtainen elvytyspalaute
  • Näyttää EKG:n jatkuvasti
  • Lyhyempi aika iskuun


AED 3 BLS:n avulla saat defibrillaattorin, joka näyttää jatkuvasti EKG:tä ja antaa yksityiskohtaista, reaaliaikaista palautetta elvytyksestä. Defibrillaattori sisältää ZOLLin RapidShock™ analysoinnin, joka on alan nopeimpia. Analyysi suoritetaan paineluelvytyksen aikana, joten elvytyksen ja iskun välinen tauko lyhenee ja voit suorittaa maksimaalisen ajan henkeä pelastavaa paineluelvytystä.

Tuotekuvaus

ZOLL AED 3 BLS on ammattiauttajille tarkoitettu defibrillaattori, joka antaa yksityiskohtaista palautetta paineluelvytyksestä ja näyttää EKG:n. Defibrillaattorilla voidaan hoitaa sekä lapsia että aikuisia, jotka kärsivät äkillisestä sydämenpysähdyksestä.

AED 3 BLS -defibrillaattori on ihanteellinen ratkaisu kaikille ammattiauttajille, jotka hyötyvät EKG:n ja yksityiskohtaisen paineluelvytyspalautteen kaltaisista ominaisuuksista. Tyypillisiä käyttäjiä ovat muun muassa ensivaste yksiköt, jotka hälytetään paikalle ennen ambulanssin saapumista, terveydenhuollon yksiköt ja muut pelastusalan ammattilaiset

AED 3 BLS:n ominaisuudet ja edut

  • Reaaliaikainen palaute paineluelvytyksen syvyydestä ja taajuudesta Real CPR Help -avulla
  • Näyttö näyttää potilaan EKG:n ja yleiskatsauksen elvytystilanteesta muun muassa elvytysjakson keston ja iskujen määrän avulla
  • Iskun antaminen tapahtuu jo viidessä sekunnissa paineluelvytyksen keskeyttämisen jälkeen
  • Mahdollisuus muodostaa yhteys WiFin kautta
  • Sisältää RescueNet EventSummary -ohjelmiston, joka kerää tietoja ja avaintietoja elvytystapahtuman analysointia varten
  • Lujatekoinen rakenne, IP 55 -luokitus ja 1 metrin pudotustesti

AED 3 BLS tarjoaa yksityiskohtaista palautetta Real CPR Help -avun avulla

ZOLLin Real CPR Help -ominaisuus antaa reaaliaikaista palautetta painelutaajuudesta ja syvyydestä. Tällä tavoin elvyttäjää autetaan parantamaan suoritettavan elvytystoiminnan laatua.

AED 3 BLS:ssa on kehittynyt Real CPR Help ominaisuus. Näytöllä CPR-dashboard näyttää painelutaajuuden ja syvyyden sekä ilmaisee tekstikomentojen ja värin avulla, onko painelujen laatu hyvää vai vaatiiko se parannusta. Näytöllä on myös aika koko elvytyksen kestosta sekä elvytysjakson pituus ja iskujen määrä. Näyttö voidaan mukauttaa näyttämään pelkkä CPR-dashboard tai lisäksi EKG.

Suorita iskut nopeammin RapidShockilla

ZOLLin RapidShock-tekniikka analysoi sydämen rytmiä painelujen aikana ja minimoi tauon painelujen ja iskun välillä. RapidShockilla iskuja voidaan antaa jopa 5 sekuntia paineluelvytyksen lopettamisen jälkeen. Se maksimoi paineluelvytykseen käytetyn ajan ja parantaa potilaiden tuloksia.

Integroitu lasten pelastustoiminto

AED 3 BLS käyttää yleiskäyttöisiä CPR Uni-Padz-iskuelektrodeja, joita voidaan käyttää sekä lasten että aikuisten hoitamiseen. Defibrillaattori on helppo vaihtaa lapsitilaan yksinkertaisella napin painalluksella.

Lataa tiedot AED 3 BLS:stä WiFin ja USB:n kautta

ZOLL:n RescueNet Event Summary kerää yksityiskohtaisia tietoja elvytystapahtumasta. Tiedot voidaan siirtää nopeasti ja helposti WiFin tai USB:n kautta, jotta tietoja voidaan käyttää elvytystoimien arvioimiseen ja parantamiseen.

VIDEO

ZOLL AED 3 BLS with CPR Uni-Padz

 

In this video, it is demonstrated how the ZOLL AED 3 BLS can be used in an emergency, and how RapidShock, Case Push, and compatibility with CPR Uni-Padz help to provide lifesaving care.

Medidyne er autoriseret ZOLL distributør

MEDIDYNE ON VALTUUTETTU ZOLL JÄLLEENMYYJÄ

Download

ZOLL AED 3 BLS defibrillaattori -esite

2.78 MB I pdf

ZOLL AED 3 BLS defibrillaattori -tuotetiedot

496.82 KB I pdf

ZOLL AED defibrillaattorin tarvikeluettelo

Täältä löydät kaikki ZOLL AED -defibrillaattorin tarvikkeet.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Jukka Karjalainen

Product Specialist

Brands

Archeon Medical, iTraumaCare, Masimo, Teleflex, ZOLL Medical

Matti Kristo

Product Specialist

Brands

Archeon Medical, iTraumaCare, Masimo, Teleflex, ZOLL Medical

Niko Sjögren

Area Manager

Brands

Archeon Medical, iTraumaCare, Masimo, Teleflex, ZOLL Medical