ZOLL AED

ZOLL AED Plus defibrillaattori

Sisäänrakennetulla REAL CPR Help elvytyspalautteella

  • Reaaliaikainen palaute (REAL CPR Help) painantaelvytyksen laadusta
  • CPR-D-padz – elektrodien säilyvyysaika valmiustilassa jopa viisi vuotta
  • Laitteessa on automaattinen itsetestaustoiminto

ZOLL AED Plus on markkinoiden ensimmäinen puoliautomaattinen defibrillaattori, joka antaa reaaliaikaisen palautteen (REAL CPR Help) painantaelvytyksen laadusta. Laite tulkitsee käyttäjän painantaelvytystä ja opastaa käyttäjää selkein suomenkielisin äänikomennoin, kuten ”paina kovemmin” tai ”hyvin paineltu”.

Tuotekuvaus

Elvytyspalautteellinen ZOLL AED Plus rekisteröi elvytyksen kulkua ja antaa reaaliaikaisesti palautetta painantaelvytyksen laadusta. Tämä auttaa suorittamaan painantaelvytystä elvytyssuositusten mukaisesti.

Graafinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. AED Plus -defibrillaattorin ainutlaatuinen graafinen käyttöliittymä – kuvat yhdistettynä tekstiin ja suomenkielisiin ääniohjeisiin – auttaa elvyttäjää kaikissa elvytyksen vaiheissa. Kuvissa olevat valot osoittavat elvytyksen vaiheet oikeassa järjestyksessä. Teksti ja ääni vastaavat kuvia ja auttavat elvyttäjää toimimaan ja antamaan tarvittaessa iskun defibrillaattorilla.

Esikiinnitetty elektrodipari

AED Plus defibrillaattori käyttää CPR-D Padz -elektrodeja. CPR-D Padz on esikiinnitetty elektrodipari, jossa elektrodit on yhdistetty yhdeksi kappaleeksi. Lisäksi elektrodeissa on sisäänrakennettu Real CPR Help -elvytyspalaute. Elektrodien helppo ja nopea asennus potilaaseen säästää elintärkeitä sekunteja.

Ainutlaatuinen elvytyspalautejärjestelmä

ZOLL:n patentoimat CPR-D Padz elektrodit rekisteröivät painantaelvytyksen tahtia ja syvyyttä. Defibrillaattorin äänikomento kertoo reaaliaikaisesti, suoritatko tehokkaita rintakehän painalluksia, ja ohjaa äänikomennoin kuten “paina kovemmin” tai “hyvin paineltu”. ZOll AED Plus defibrillaattori auttaa löytämään suositellun painantaelvytystahdin, 100 painallusta minuutissa.

Ei piilotettuja lisäkuluja, automaattinen itsetestaus ja 7 vuoden takuu.

ZOLL AED Plus -defibrillaattorin käyttö ei vaadi kalliita lisätilauksia tai liittymiä. Laitteen automaattinen itsetestaus tarkistaa, että defibrillaattori on aina käyttövalmis. Defibrillaattorin etuosassa oleva tilanilmaisin osoittaa, onko defibrillaattori käyttövalmis. On suositeltavaa tarkistaa tilanilmaisin säännöllisesti.

Vakiona viiden (5) vuoden takuu. Rekisteröimällä laitteen takuun voi laajentaa seitsemään (7) vuoteen.

Vähemmän huoltotarvetta ja pienet ylläpitokustannukset

AED Plus käyttää edullisia ja ympäristöystävällisiä paristoja. Paristot on helppo vaihtaa, ja ne kestävät valmiustilassa viisi vuotta. Elektrodien säilyvyysaika on myös viisi vuotta. Näin ollen huoltokustannukset rajoittuvat valmiustilassa vain viiden vuoden välein uusittaviin paristoihin ja elektrodeihin.

Huomiota herättävä väri ja kestävä rakenne

Virheiden tekemisen pelko on suuri este sydänpysähdyksen saaneen henkilön auttamiselle. Defibrillaattorin ei siis pitäisi olla monimutkainen ja lannistava. Siksi AED Plus -defibrillaattorissa on “turvallinen” muotoilu, ja vihreä väri tarkoittaa myös, että laite näkyy jokapäiväisessä elämässä.

VIDEO

ZOLL AED Plus defibrillaattori

Medidyne er autoriseret ZOLL distributør

MEDIDYNE ON VALTUUTETTU ZOLL JÄLLEENMYYJÄ

Download

ZOLL AED Plus defibrillaattori -tuotetiedot

153.59 KB I pdf

ZOLL AED defibrillaattorin tarvikeluettelo

Täältä löydät kaikki ZOLL AED -defibrillaattorin tarvikkeet.

Resurssit
Ajankohtaista ja tapahtumat

ZOLL AED Plus defibrillaattorin esittely- ja koulutusvideo

Alta löydät ZOLL AED Plus defibrillaattorin käyttöönotto- ja koulutusvideon. Tuomas Salminen Medidyne Oy:stä ohjeistaa ZOLL AED Plus defibrillaattorin käyttöönotossa.

ZOLL AED Plus defibrillaattori

Oletko yksityisasiakas, yritys tai yhdistys?

 

Verkkokaupastamme sydanturva.fi löydät laajan valikoiman defibrillaattoreita ja tarvikkeita, joita voit ostaa suoraan työpaikallesi, yhdistyksellesi tai kotiisi.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus elvytys- ja ensiapuvälineiden myynnistä, ja olemme johtava defibrillaattorien toimittaja Suomessa.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Teemu Piispanen

Area Manager

Brands

Aivia, Claus Andersen, StatPacks, ZOLL AED

Juha Salminen

Area Manager

Brands

ZOLL AED