Ensihoitajien tabis- ja kyytipäivät 2023

23.-24. maaliskuu 2023

Ensihoitajien tabis- ja kyytipäivät 2023 kokoaa yhteen päätoimiset ensihoitajat ja alan opiskelijat. Kaksipäiväisessä seminaarissa pureudutaan alan ajankohtaisiin ilmiöihin, kuten turvallisuusympäristön muutoksiin sekä uhka- ja väkivaltatilanteiden hallintaan.

Ensihoitajien tabis- ja kyytipäivät -seminaari järjestetään Original Sokos Hotel Alexandrassa Jyväskylässä 23. ja 24. maaliskuuta.

Luentojen välissä voit tavata Medidynen edustajan näyttelyalueella. Tuomme valikoiman tuotteitamme ensihoitajalle ja pelastajille. Tervetuloa tutustumaan niihin omakohtaisesti:

ZOLL X Series Advanced

ZOLL X -sarjan Advanced -monitoridefibrillaattori on suunniteltu vastaamaan tärkeimpiin haasteisiin sekä ensihoidossa että sairaalan sisällä tapahtuvassa potilashoidossa. ZOLL X -sarjan Advanced tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja vähemmän rajoitteita.

X-sarjan Advanced -monitoridefibrillaattorin Real BVM Help -toiminnon ansiosta käyttäjän on mahdollista seurata ventilaatiotilavuutta sekä -taajuutta suoraan näytöltä. Tämä reaaliaikainen palaute ohjaa ventiloimaan potilaita laadukkaammin kuin mitä tähän asti on ollut mahdollista.

Aivovammapotilaat (TBI, traumatic brain injury) asettavat hoidolle erityisiä haasteita. Alkuvaiheen hoito on erittäin tärkeää yleisten sekundääristen vammojen ehkäisemiseksi. ZOLL X -sarjan Advanced -monitoridefibrillattori, jossa on TBI Dasboard -näyttö, antaa tarvittavat kriittiset tiedot, joita tarvitaan aivovammapotilaan tehokkaaseen hoitoon.

RescueNet Live on näytön etäseuranta ratkaisu, joka mahdollistaa monipuolisemman hoito-ohjeiden konsultaation missä tahansa paikassa. Fysiologiset tiedot, kaikki käyrät ja kattava joukko elintoimintoja koskevia parametreja voidaan lähettää langattomasti. Kaikki tiedot näytetään reaaliajassa tietokoneen verkkoselaimessa. Näin ambulanssimiehistölle voidaan antaa hoito-ohjeita parhaalla mahdollisella tavalla.

ZOLL AED 3 BLS

Ammattiauttajille tarkoitettu defibrillaattori, joka antaa yksityiskohtaista palautetta paineluelvytyksestä ja näyttää EKG:n. Defibrillaattorilla voidaan hoitaa sekä lapsia että aikuisia, jotka kärsivät äkillisestä sydämenpysähdyksestä. AED 3 BLS -defibrillaattori on ihanteellinen ratkaisu kaikille ammattiauttajille, jotka hyötyvät EKG:n ja yksityiskohtaisen paineluelvytyspalautteen kaltaisista ominaisuuksista. Tyypillisiä käyttäjiä ovat muun muassa ensivaste yksiköt, jotka hälytetään paikalle ennen ambulanssin saapumista, terveydenhuollon yksiköt ja muut pelastusalan ammattilaiset.

ZOLLin Real CPR Help -ominaisuus antaa reaaliaikaista palautetta painelutaajuudesta ja syvyydestä. Tällä tavoin elvyttäjää autetaan parantamaan suoritettavan elvytystoiminnan laatua.

AED 3 BLS:ssa on kehittynyt Real CPR Help ominaisuus. Näytöllä CPR-dashboard näyttää painelutaajuuden ja syvyyden sekä ilmaisee tekstikomentojen ja värin avulla, onko painelujen laatu hyvää vai vaatiiko se parannusta. Näytöllä on myös aika koko elvytyksen kestosta sekä elvytysjakson pituus ja iskujen määrä. Näyttö voidaan mukauttaa näyttämään pelkkä CPR-dashboard tai lisäksi EKG.

ZOLLin RapidShock-tekniikka analysoi sydämen rytmiä painelujen aikana ja minimoi tauon painelujen ja iskun välillä. RapidShockilla iskuja voidaan antaa jopa 5 sekuntia paineluelvytyksen lopettamisen jälkeen. Se maksimoi paineluelvytykseen käytetyn ajan ja parantaa potilaiden tuloksia.

Teleflex EZ-IO

Intraosseaalipora tarjoaa nopean, turvallisen, kivuttoman ja helpon tavan avata intraosseaaliyhteys (IO) elvytyksen yhteydessä, jos suoniyhteyttä (IV) ei ole nopeasti saatavilla. Intraosseaalitilan verenkierto on hyvä myös silloin, kun potilas on sokissa tai tajuton. Intraosseaaliyhteyden kautta annetut lääkkeet, nesteet ja verivalmisteet pääsevät keskusverenkiertoon yhtä nopeasti kuin laskimoreittiä.

Akkukäyttöinen Teleflex EZ-IO –intraosseaalipora ja -neulat avaavat muutamassa sekunnissa verisuoniyhteyden lääkkeiden, nesteiden ja veren antoon luuytimen kautta keskusverenkiertoon. Teleflex EZ-IO intraosseaalipora ja neulat soveltuvat käytettäväksi tajuttomille ja tajuissaan oleville potilaille, sekä aikuisille että lapsille.

Lue lisää Ensihoitajien tabis- ja kyytipäivistä ja katso ohjelma tältä sivustolta.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Niko Sjögren

Area Manager

Brands

Archeon Medical, iTraumaCare, Teleflex, ZOLL Medical